Et lækkert garn alternativ til en Hvirvelvind

Slut prut finale

Som den opmærksomme læser nok allerede har opdaget, så har jeg været temmelig fraværende her inde de sidste par måneder.

Det startede egentlig bare som en lille julepause, så blev det til en januar pause og så en vinterferie pause, og nu har jeg simpelthen besluttet at lave det til en permanent pause. Jeg lukker ganske enkelt a nordic knitting tale ned.

Altså ikke for min webshop med strikkeopskrifter, men for selv blogdelen.

Det er ikke en beslutning jeg har taget udovervejet. Den har været på vej rigtig længe, og grunden til den beslutning skyldes mange forskellige ting.

Faktisk startede det nok allerede i slutningen af 2017. Jeg var ved at køre sur i mit gamle job, og valgte at sadle helt om, og sagde 1/1 -18 farvel til det akutte, weekendvagter, nattearbejde og hverdagsfri, og goddag til ambulatorie arbejde på en kræftafdeling, 8-16 job, fri alle weekender, 3 ugers sammenhængende sommerferie, men også farvel til hverdagsfri.

I starten forsøgte jeg at jonglere alle min bolde på en gang. Blog, børn, mand, hus og have og ikke mindst mit 37 timers job.

Det var fandme hårdt, og jeg kunne godt mærke at hvis jeg ikke snart smed nogle af mine bolde væk, så ville på et tidspunkt bryde sammen af stress.

Så jeg smed bloggen lidt væk og gik ned i tid på mit arbejde.

Det lettede enormt meget, og jeg kunne koncentere mig om de lidt vigtigere ting her i livet.

Jeg forsøgte at holde bloggen ved lige, når jeg følte jeg havde overskuet til det, men langsomt kunne jeg godt mærke, at det blev mere en sur pligt end egentlig en rar og hyggelig ting.

Sådan gik der et halvt års tid med mere, og omkring juletid begyndte jeg for alvor at indse at min blog lyst nok aldrig kom helt igen, og min kærlig til socialemedier og lysten til at være en alt for stor del af dem ganske enkelt var pist forsvundet.

Bloggen ligger her nogle måneder endnu, men så lukker den helt ned. Jeg er langsomt ved at flytte nogle af min gratis opskrifter over på min shop, som på sigt kommer til at ligge på det her domæne, og muligvis kommer alle mine DIYs også til at ligge her. Så meget af det vigtige indhold  som jeg har brugt rigtig meget tid på at producere bliver ikke helt væk, men selv blogdelen og de mange indlæg, de forsvinder og kommer aldrig igen.

Så farvel og tak herfra. Tak for de mange søde kommentarer jeg har fået igennem tiden, alle de mails jeg har fået og alle de trofaste følgere som jeg ved har fulgt mig lige fra starten.  TAK.

PS Min nyeste strikkeopskrift er forøvrigt lige udkommet og kan købes lige her.

 

1 kommentar

  • Helle

    Åh jamen en æra er slut!! Tak for alle de gode indlæg gennem tiden – du har inspireret mig så meget ❤️ jeg håber virkelig, du bliver ved med at være på insta ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lækkert garn alternativ til en Hvirvelvind