Strikkeopskrift // polka prik huen

Om 15000 menneske, rabat og strik

Igår opdagede jeg lige pludselig at min Instagram konto havde nået et nyt rundt tal.

Jeg huskede tydelig da jeg oprettede min konto for over 6 år siden. Det var med et billede af en baby Oline, og et af mine første likes var fra Pernille Rosendahl. Nøj jeg var starstruck, og hvordan hun lige kom forbi min profil er stadig en gåde for mig den dag i dag.

Nu over 6 år siden er der så 15000 mennesker som følger med i hvad jeg går og laver, og nok især hvad jeg har på mine strikkepinde.  Det er jo helt vildt og nogle gange også lidt svært ved at forstå, og jeg bliver stadig lidt paf, når mennesker jeg møder IRL fortæller at de følger mig på Instagram. Jeg er jo bare lille mig med en stor lidenskab for strik, mine børn og en smule boligindretning.

Der er dage hvor jeg river mig selv i håret over mediet. Især på de dage hvor den famøse algoritme virkelig fucker med mig, men de fleste dage er jeg møghamrende begejstret, og i flg pigernes far tangerer mit forhold til Instagram ren og skær besættelse.  Jeg ved virkelig ikke hvad han taler om :-).

Normalt giver jeg sjældent rabat på mine strikkeopskrifter, men sådan et rundt tal det skal altså fejres en lille smule, og derfor har jeg valgt at give 30 % på ALLE mine opskrifter de næste 3 dage. Brug koden “anordicknittingtale” i rabatfeltet på min webshop og så trækkes rabatten helt automatisk.

Og så vil jeg ellers ønske jer Happy shopping, og har du strikkeglade venner, så del endelig det her indlæg med dem, så de også kan få glæde af lidt god rabat på mine strikkeopskrifter.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // polka prik huen