Pif paf puf og så var den efterårsferie væk

Strikkeopskrift // polka prik huen

Dem som kender mig rigtig godt ved at jeg er temmelig besat af prikker. Jeg kan ganske enkelt ikke gå forbi et stykke tøj i en  butik, hvis der bare er antydningen af prikker på det.

Det har resulteret i en garderobe som i de sidste mange år har bestået af utallige prikkede nederdele, kjoler og t shirts. Og gerne flere versioner af samme slags. Man kan nemlig aldrig få for mange prikker.

Nu har jeg overført min lidenskab til prikker til mit strikketøj, og begået en lille hue opskrift fyldt med de dejligste polka prikker.

Huen er vanvittig nem at strikke og indeholder verdens nemmeste og sjoveste metode til hvordan du tilføjer prikkerne til din hue.

Opskriften indeholder 2 forskellige versioner i to forskelige størrelser, så der kan strikkes huer til både store og små. Den kan tilmed strikkes i to forskellige garntyper med hver sin strikkefasthed, så du kan strikke en hue til både de meget og de mindre kolde dage.

Du får således RIGTIG meget for de 20 kr opskriften bare koster.

Jeg har valgt at strikke min op i Oenling no 1 garn, som er et vanvittigt lækkert garn bestående af både uld og angora. Det er faktisk lidt sjovt for jeg har normalt ikke problemer med uld mod min hue, men når det kommer til min hovedbund, så er jeg vanvittig følsom, hvor især mohair giver mig den vildeste kløende hovedbund. Det problem har jeg heldigvis ikke med Oenling no 1. Så er den anbefaling givet videre hvis du også skulle lide af det problem.

Faktisk er jeg blevet så begejstret for Oenlings garn at jeg lige netop har slået op til stort projekt i deres no 2 garn, og jeg kan godt afsløre så meget at det projekt også kommer til at indeholde masser af prikker.

Opskriften kan som altid købes lige her.

Glæder mig til at se en mase polka prikkede huer der ude i det danske vinterland.

PS. Flæseblusen du kan ane på billedet, er naturligvis mors flæsebluse, og den opskrift kan du købe lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pif paf puf og så var den efterårsferie væk