Strikkeopskrift // Ebbas dansenederdel

Pif paf puf og så var den efterårsferie væk

Jeg ved ikke om jeg nogensinde vender mig til at tiden går så stærkt når man har børn. Shit det var jo kun igår at jeg gik hjem fra arbejde med udsigten til en hel uges fri.

Nu har jeg lige færdiggjort madpakke smøringen og alt er klappet og klart til endnu en uge i hverdagstrædemøllen igen fra i morgen.

Ugen går nok ikke over i historien som en af de bedste efterårsferier nogensinde. Den startede med at pigernes far var syg, og da han endelig var rask skulle han på total drengerøvsferie, og lige inden han tog afsted proppede vi lige et skift af køkkenbordplade ind i programmet.

Et skift som ikke gik helt som vi havde ventet. Jeg ved virkelig ikke hvad der er med os og håndværkeragtige ting. Men der går ALTID et eller andet galt. Nogle gange mere galt end andre gange. Som fx  dengang den elektriker vi havde hyret til at slukke fra strømmen i den væg som skulle væltes i vores gamle lejlighed ikke fik det gjort ordentlig, og var ved at tage livet af vores murere. Eller den gang HTH manden målte vores køkken så galt er der faktisk var plads til et helt skab mere. Ja jeg kunne blive ved, men skal nok spare jer for flere rædsler.

Denne gang troede vi faktisk at alt ville gå godt. Bordpladen ankom som planlagt. Den var smuk som bare pokker. Kom på plads uden problemer og den passede som fod i hose. Alt var fryd og gammen indtil vasken skulle sluttes til og vi fandt ud at overløbsslangen ikke var sendt med. Til jer der tænker hvad er det for en slangedims, så kan jeg sige at den åbenbart er MEGET vigtig for uden den virker vasken kun halvt og opvaskemaskinen duer slet ikke.

Lad os bare sige jeg gik helt i panik. Pigernes far var på vej ud af døren og ville først komme tilbage om en uge. Tanken om en halvt fungerende vask og et liv uden opvaskemaskine krydret som alenemor til 2 piger var mere end mit system kunne klare.

Heldigvis var hjælpen nær. Reform, som havde leveret bordpladen, kontaktede vaskefirmaet som lovede at sende den manglende dims, så jeg havde den fredag.

Jeg træk vejret dybt ned i maven og messede kun 1 dag mere.

Fredag kom og jeg vågnede med en frygtelig fornemmelse af at vores dårlige håndværkerkarma ville slå til igen, og at den manglende dims ikke ville indfinde sig på matriklen. Desværre skal man ikke kimse af ens 6. sans, og ganske rigtigt vaskefirmaet havde aldrig sendt dimsen, og jeg kunne nu se frem til en hel weekend med manglende opvaskemaskine og en halvt fungerende vask.

Så jeg råbte *** og så skred vi ellers i sommerhus.

Og nu 2 dage senere sidder jeg her igen. Hjemme igen uden vaskemaskine og en halv fungerende vask, dog med et track & trace nummer i hænderne, som lover at dimsen lander i morgen formiddag. Håber ikke Postnord fucker det her op. Det kunne de jo sikkert sagtens finde på.

Men udover de små forhindringer så har vi faktisk haft en god ferie. Bare man er sammen, så er alt jo godt. Selvom en fungerende opvaskemaskine nu alligevel ville have været ganske lækkert.

PS opskriften på Ebbas nederdel finder du lige her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // Ebbas dansenederdel