En ny prikket nederdel

Om en fridag, regnskab og strikkeopskrifter

I dag har jeg haft fri, og det har dæleme været skønt. At være på 32 timer kan virkelig godt anbefales selvom ens løn som sygeplejerske godt nok ikke ligefrem er noget at råbe hurra for når man “kun” arbejder 32 timer om ugen. Men det er den sgu heller ikke på 37 timer, så egentlig ikke noget nyt under solen der.

Godt nok har jeg haft fri for mit “rigtige” arbejde, men helt fri har jeg nu ikke haft. For når jeg har fri for mit “rigtige” arbejde, så skal der arbejdes med min lille baby nemlig min strikkevirksomhed.

Og den passer ikke sig selv kan jeg godt love jer.

Idag stod programmet på at få min seneste opskrift gjort klar til teststrik, trykning af opskrifter til denne skønne kvindes forretning i det nordjyske og så var der også lige et regnskab som trængte til en smule kærlighed.

Opskriften skulle skrives helt færdig. Jeg er for det meste slem til bare at skrive noter undervejs, og det er altid et helvede at finde hoved og hale i dem bagefter, men denne gang har jeg heldigvis skrevet på opskriften undervejs, så der var lige et par enkelte ting der skulle rettes til og et par størrelser som skulle gradueres.

Jeg fik også bestilt lidt garn til mine teststrikkere. Jeg foretrækker at mine teststrikkere kun strikker op i det anbefalede garn, det gør nemlig processen nemmere for mig, og så synes jeg kun at det er rimeligt at jeg står for garnindkøbet. Så får de også en lille betaling for det store arbejde det er strikke modellerne op for mig. Uden teststrikkere ingen strikkeopskrifter.

En ting som jeg aldrig ser frem til at lave er regnskab. Shit det er bare røv sygt. Bilag, moms og skat bliver aldrig helt min kop the, og jeg er lykkelig for at mit firma trods alt er til at overskue og uden de store dikkedarer sådan regnskabsmæssigt. Men også de fik jeg klaret idag. Fik ordnet alle mine bilag, gjort klar til moms regnskab og ordnet en masse andre småting. Eneste gode ting ved at lave regnskab og få det overstået er at så skal jeg ikke tænke mere på det før om nogle uger igen.

Sådan en dag går hurtigt, og inden jeg fik set mig om var det tid til at hente verdens sødeste lille pige, som netop i dag har haft sin første dag i 1. klasse. Shit mand det føles jo som i går jeg juleaftensdag fik veer midt i en sildemad og en Tuborg Super light. Den historie kan i forøvrigt læse lige her, hvis i skulle få lyst.

Og så vil jeg ellers tage ud og mødes med verdens sødeste veninder mens manden klarer resten af ulvetimen.

Livet er sgu godt.

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny prikket nederdel