Tilbage til virkeligheden

Basisdragt og en ny lille kyse

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME

3 ugers sommerferie har også betyder 3 ugers ferie fra bloggen. Og det har virkelig været tiltrængt. Den og hele blogmediet, ja nok sådan sociale medier, hang mig virkelig ud ad halsen.

Nogle gange får jeg bare nok af al den perfekthed, oversharing og hvad der nu ellers findes i rå store mængder.

3 ugers pause fra bloggen har også betyder at jeg har kunne hellige mig nogle af de andre ting som jeg nyder at bruge tid på.

En af de ting som virkelig har fået ekstra kærlighed er mit strikketøj. Jeg kunne godt at før sommerferien var jeg ved at køre lidt sur i at strikke. Jeg havde virkelig meget lidt strikketid, og mine projekter skred kun MEGET langsomt fremad, og det kan altså være en smule demotiverende i længden.

Men her i ferien har jeg virkelig sat turbo på strikkepindene, og jeg har både fået afsluttet og i gang sat en del projekter.

Nogle af de færdige projekter er to stk babystrik. En basisdragt og en ny lille kyse, som er inspireret af Lille Elviras krave.

Basisdragten var faktisk en af de første strikkeopskrifter jeg lavede. Der gik bare ca 1,5 år fra første gang jeg strikkede den op til jeg fik skrevet opskriften ned. Jeg havde set en strikket dragt på nettet. Den var møgdyr og jeg gik i gang med at prøve at finde en strikkeopskrift på noget lignende, men dengang var udvalget noget mindre end det er nu, og det var ganske umuligt. Og så var der jo ikke andet end at lave en opskrift selv.

Lille Elviras krave var også en af de første opskrifter jeg lavede, og den har jeg virkelig solgt virkelig mange af, og det kan man jo virkelig også godt forstå, for den er altså også skøn.

Designet har jeg nu overført til en lille kyse, som faktisk er ganske nem at strikke og ligesom Lille Elviras krave et perfekt restegarn projekt, da der virkelig ikke kræves ret meget garn.

Jeg skal lige have skrevet opskriften ned og så lover jeg at jeg sætter den til salg hurtigst muligt.

Et andet projekt som jeg ikke er færdig med nu, og som jeg nok heller ikke bliver færdige med lige foreløbig er Dagmars tæppe fra Fairwool. Jeg strikker det op i sommeruld fra Camarose, og jeg er ret sikker på at det bliver noget af det yndigste babytæppe der nogensinde har været svøbt om en baby. Glæder mig meget til at vise jer det færdige resultat.

Nu sidder der måske nogle der ude og tænker hvorfor dælen er hun begyndt at strikke så meget babytøj. Er der en lille kage i oven måske. Til det kan jeg kun sige NEJ NEJ og atter NEJ.

Selvom jeg engang imellem savner duften af baby, og mærker en antydning af skrukhed, så skal jeg bare høre af babygråd, så er det savn pist borte, og erstattet af en taknemmelighed over at det kapitel i mit liv er definitivt helt ovre.

En kær ven af familien er såmænd bare gået hen og blevet gravid, og da hun har hjulpet min familie mange gange med at få hverdagen til at fungere, så er det da kun naturligt at hendes lille baby bliver forkælet med strik i lange lange baner.

Så i kan lide så godt vende jer til at der kommer meget mere babystrik her på matriklen, og måske endda også et par små babystrikkeopskrifter. Man bliver jo bidt af det der babystrik.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til virkeligheden