Slutningen på en æra?

Tilbage til virkeligheden

Så er ferien forbi. Og det er jo næsten ikke til at bære. Så fantastisk har den været. 3 ugers sommerferie burde virkelig være en menneskeret for både børn og voksne.

Vi voksne er kommet helt ned i gear, og har fundet energi til hverdagen igen. Vores piger har fundet hinanden, og leger sammen som aldrig før.  Og Ebba har lært at tale mere på de her 3 uger end hun har gjort i de sidste 3 måneder. Det sidste er faktisk ret så tankevækkende.

Det har været 3 uger hvor vi egentlig har forsøgt at lave så lidt som overhovedet muligt. Jeg gider ikke bruge min sommerferie på at ræse rundt til den ene overbefolkede forlystelsespark efter den anden. Det er mit liv og især min ferie ALT for kort til. Den slags springer vi helt over eller gemmer det til uden for sæsonen.

Nej vi har ganske enkelt bare forsøgt at komme til at kede os krydret med små aktiviteter hver dag. Som en tur til bageren. Ned forbi kirkegården og snakke om døden. Altså på børneagtigt niveau. Oline er nemlig meget interesseret i den slags for tiden. Og så har hun bekendtgjort at hun tror på Gud og Jesus. Ja ifg hende tror hun faktisk på alt. Vi har selvfølgelig også spist tonsvis af is. Så mange at Oline, det tynde spektakel, har taget lidt over et halv kg på på bare 3 uger. Det er alligevel en vægtøgning der vil noget.

Vi har selvfølgelig også lige været en tur i Toscana. Hvor vi egentlig bare fortsatte med at lave absolut ingenting. Udover at bade, spise god mad og drikke fantastiske italienske vine. Og så har ungerne nok også spist sådan ca et tons is.

Sådan en tur langt ude på landet oppe på et bjerg i Toscana kan virkelig godt anbefales. Jeg vil vove den påstand at den slår all inclusive x 1 million. Både for voksne og børn.  Og fordi vi spiste hjemme de fleste aftener, så har det sådan ca kostet det samme.

Det er bestemt ikke sidste gang vi kaster os ud i sådan en ferie. No more all inclusive. Det er i hvertfald temmelig sikkert.

Nu er ferien så forbi og vi skal alle igen finde vores ståsted i hverdagen igen. Det tror jeg faktisk bliver lidt svært, men jeg er nu alligevel sikker på at vi alle nok skal klare det, og finde tilbage til den gode gamle hverdag igen.

Jeg vender måske tilbage når hverdagen er faldet rigtigt på plads. Vi ses.

GemGem

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slutningen på en æra?