4 i 1 sommertop

Sommer, sol og strik

Jeg har været lidt tavs det sidste stykke tid. Det skyldes ganske enkelt at livet har andet at byde på end blog og online liv. Og så har jeg også lige speedstrikket endnu en 4i1 sommertop. Den er faktisk helt identisk med den forrige. Strikket i lilla Line garn fra Sandnes. Denne gang bare uden peplum detaljen, men i stedet med den skønneste lille flæse.

Det er lige netop det der så fantastisk ved denne opskrift. At man kan lave sin helt egen version af en sommertop. Hvis man er en forsigtig per, og ikke til så meget larm, så laver man den helt enkelt uden hverken peplum eller flæser. Eller bare med peplum eller flæser. Eller hvis man er rigtig vild, så får den både peplum og flæser.

Faktisk pønser jeg på at inkludere endnu en version, som en af mine teststrikkere fik ideen til. Nemlig en halterneck version, så det faktisk ender med at blive en 5i1 sommertop.

Som før skrevet har jeg striket mit sommertop i Line fra Sandnes. Line er simpelthen det mest perfekte sommergarn man overhovedet kan tænke sig. Helt fantastisk blødt og lavet i en blanding af viscose, bomuld og hør. Hvis man har det lidt stramt med rent bomuldsgarn, som ofte har tendens til at blive lidt stift, så er Line altså et rigtig godt bud på det helt perfekte sommergarn. Jeg har strikket sommertoppen på en pind 4,5 og med en strikkefasthed på 16 masker = 10 cm. Det giver en dejlig løshed i strikken, og så gør det også at man bliver dejlig hurtigt færdigt med sommertoppen.

4i1 sommertoppen er virkelig også nem at strikke, og jeg vil vove den påstand at selv den mest grønne nybegynder vil med en smule hjælp og en masse gå på mod kunne strikke en sommertop. Så hvis du sidder der ude og drømmer om at lære at strikke, så køb noget Line garn og opskriften på 4i1 sommertop, og gå så ellers i gang. Jeg lover at du kommer til at blive så hooked.

Jeg satser stærkt på at opskriften kommer til salg i næste uge. Lige inden jeg pakker mit habengut, og drager en uge til Toscana. Måske man lige skulle nå at slå op til endnu en sommertop?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 i 1 sommertop