Hjemmetsyet sommerkjole

4 i 1 sommertop

Nu kan jeg endelig afsløre hvad jeg har bakset med den sidste uges tid, udover en bihulebetændelse som næsten var ved at tage livet af mig igår, nemlig en vaskeægte sommertop.

Hvis du bare er en smule strikkeinteresseret og er du samtidig også på Instagram, så har du sikkert allerede opdaget af samtlige strikkedamer i norden har kastet sig over disciplinen sommerstrik, og især i form at små lette sommertoppe.

I starten var jeg lidt skeptisk. Har egentlig aldrig brugt mig om strik om sommeren, udover når den danske sommer viser sig fra sin allermest grusomme side. Men strik på en varm sommerdag. Nej tak det var ikke lige mig.

Men sådan er det jo nogle gange. Ting skal lige gro på en, og man kan jo heller ikke være en first mover med alting.

Og da jeg først var hooked, så kunne jeg naturligvis ikke lade være med at lave min helt egen version. Og det blev så til en 4 i 1 sommertop.

Og hvad betyder det så tænker i måske lige. Jo det betyder ganske enkelt, at jeg for en strikkeopskrifts pris giver jeg jer hele 4 opskrifter.

I får en grundopskrift, som i så kan variere på 3 forskellige måneder. Ud over selvfølgelig grundmodellen får i således en hvor grundmodellen får flæser, en hvor den oven i flæsen også får en peplum underdel og en med peplum uden flæse. I kan således lave lige nøjagtig den sommertop i har lyst til alt efter hvor pyntesyge i er.

Se det er da en virkelig god deal.

Jeg er ved at speedstrikke det sidste og får opskriften skrevet lige så hurtigt ned, og så får jeg et par teststrikkere til ligeledes at speedstrikke den, og så regner jeg ellers med at den er til salg om et par uger.

Og så håber jeg ellers bare at den danske sommer kommer til at byde på en lille smule 4 i 1 sommertop vejr.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmetsyet sommerkjole