Teststrik af en vaskeægte hverdagscardigan

Hjemmetsyet sommerkjole

De sidste 14 dage har virkelig udfordret mig på tøjfronten. Når man bor i Danmark er man jo ikke forvent med 14 dages non stop solskin og sommervejr, og så løber man lige pludselig tør for sommertøj.

Og det er jo en perfekt undskyldning for at hive et par meter lækkert stof fra samlingen, og forvandle det til en vaskeægte sommerkjole.

Jeg ledte længe efter det helt perfekte mønster, og da jeg faldt over det her var jeg sikker på at min søgning var helt ovre.

De er så fint, og ganske nemt at sy på trods af at syvejledningen er på fransk og billederne ikke særlig informative. Bare du har en smule sy forståelse så går det faktisk som en leg.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg syer en kjole i den model. Næste godt kunne jeg dog godt finde på at efter ligne børnemodellens lidt anderledes bærestykke. Tænker faktisk at det også kunne være pænt til en lidt ældre model som mig.

Stoffet som er viscose har jeg købt på metermeter, men det er desværre udsolgt. Men fortvivl ikke de har fået masser af andre fine stoffer, og jeg kunne personligt godt overveje om min næste sommerkjole ikke skulle sys i det her stof. Det er simpelthen så smukt og sommerligt.

Glæder mig til at solen atter kigger frem, og gør den ikke det, så er det godt at jeg om 3 uger pakker vores alle sammens sydfrugter sammen og skrider 1 uge til Toscana.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teststrik af en vaskeægte hverdagscardigan