Et let lille sy projekt

Teststrik af en vaskeægte hverdagscardigan

Jeg har for nogle uger siden skudt endnu et teststrik i gang, og denne gang er det verdens mest perfekte hverdagscardigan, som jeg får strikket op af mine dygtige teststrikkere.

Min inspiration til mine strikkeopskrifter kommer ofte fra hvad jeg selv går og mangler i min strikgarderobe, og hverdagscardiganen er absolut ingen undtagelse.

Den er inspireret af en cardigan jeg købte i Cos for snart mange år siden, og som jeg bare altid har elsket og brugt rigtigt meget, og som jeg også altid har bandet over at de ikke har lavet i flere farver end bare den grå, som jeg allerede ejer.

Den er sådan en enkelt v hals cardigan. Smal i pasformen og sådan helt perfekt til bare at smide over en t shirt på de lidt koldere dage eller under en sommerjakke for lidt ekstra varme. Pga den enkelte pasform “larmer” den ikke for meget og stjæler ikke opmærksomheden fra ens øvrige påklædning. Pga den smalle pasform klæder den også de fleste. Oversized er måske meget moderne, men hey lad os lige være ærlige. Det klæder faktisk ikke alle, og så tager det jo også så pokkers lang tid at strikke.

Jeg har valgt at hverdagscardiganen skal strikkes op i Arwetta og Tilia begge fra Filcolana. Det er altså en kombi som er tynd og fin, og samtidig også bare møgblød. Et andet stort plus er den kæmpe store farveskala, som bare kun kalder på at bestemt ikke er nok kun at strikke en hverdagscardigan.

Jeg har denne gang kastet mig ud i en ny metode for at give cardigan dens form. Den hedder Contiguous metoden, og er opfundet af en dame som hedder Susie Meyers. Det er en ret ny måde at lave udtagningerne, som simpelthen giver en helt perfekt pasform, og hvor man samtidig også er helt fri for at montere. Der findes ikke så mange opskrifter endnu som bruger den metode, men jeg er ret sikker på at det er noget man kommer til at se meget mere til.

Fordi det er en helt ny metode, som jeg ikke er helt fortrolig med så har jeg også brugt utrolig meget tid på at få den helt rigtige pasform og nørde med de små detaljer, og jeg kan godt love jer at resultatet er blevet noget nær perfekt, og jeg glæder mig så meget til at udgive opskriften.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et let lille sy projekt