Tip til billigt hår bling bling

Et let lille sy projekt

9142bdf0-6f78-4a86-a0ca-381c11ee613fHer den anden fik jeg spontant lyst til at sy. Det skulle ikke være noget besværligt eller noget som tog flere dage at færdiggøre. Det skulle være et nemt og hurtigt lille projekt.

Valget faldt på Verdens nemmeste nederdel. En DIY som jeg lavede for 100 år og 2 madpakker siden, men ikke desto mindre stadig meget akuel og en DIY som jeg stadig bruger af og til.

DIY’en hedder ikke Verdens nemmeste nederdel for ingenting. For det er nemlig lige nøjagtig hvad den. Så nem at man næsten skulle tro det var løgn.

Unden dikkedarer. Bare helt enkelt.

Stofvalget faldt på en lille rest af det her lilla stof som jeg havde jeg liggende fra jeg syede denne kjole her

cdf8ee8a-1240-4ceb-8604-19a1b9fd5db0Opskrift på flæseblusen kan du købe lige her.

Det tog ikke mange røde sekunder før min lilla version af Verdens nemmeste nederdel var færdig. Eneste lille ændring er at jeg har flyttet løbegangen lidt ned, så der dannes en lille flæsedetalje over løbegangen. Det er altså en fin lille detalje, som lige er prikken over i’et.

Næste dag fik en glad lille dame overrakt hendes nye nederdel, og lad os bare sig hun tog ganske godt imod den. Bare se det glade ansigt her. Min lille charmetrold

dd5c9fca-16fe-4d00-8548-e688b146dc0a

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til billigt hår bling bling