Strikkeopskrift // Hvirvelvindsweater

Tip til billigt hår bling bling

1bc4343a-5ab3-41a2-a10c-d215f9d239cdEr jeg den eneste som er blevet totalt forelsket i alt det der retro agtige hårklemmer som vrimler frem alle steder fortiden? Eller hedder de overhovedet hårklemmer? Det er så mange år siden at jeg sidst havde sådan en i hånden, at jeg ganske enkelt har glemt hvad vi kaldte dem dengang i 90erne.

Men er jeg den eneste som overhovedet ikke er særlig forelsket i priserne? Det er jo fuldstændig vanvittigt at give over 100 kr for en lille plastik dims som ikke har kostet mange kr (måske endda øre at producere).

Især fordi mange af dem, så vidt jeg kan se, er hentet direkte hjem fra steder som Wish, Ebay og AliExpress, hvor de koster en brøkdel af prisen.

Så for nogle måneder siden da mit hår var rigtig langt og meget irriterende klikkede jeg derfor et par klemmer hjem, og her den anden dag landede de så endelig hjemme i min postkasse.

De er ret fine, og er sikker fuldstændig identisk med mange af dem der sælges her hjemme.

Jeg er faktisk ikke helt hoppet med på den Wish og Aliexpress dille som skyller ind over landet. Mest af alt fordi der er så meget lort, men også fordi man reelt ikke ved hvad man køber, og ikke mindst hvad der er proppet i produktet af mærkelige stoffer. Så betaler jeg altså for det meste hvad et produkt nu engang koster, og dermed med en vis sikkerhed for at det er en ordentlig og sundhedsmæssigt i orden produkt som jeg har mellem hænderne.

Men nogle gange gør jeg altså en undtagelse. Fx bestiller jeg også elastikker og hårspænder til pigerne på AliExpress. Her i huset forsvinder elastikker og hårspænder med samme fart som en hvid Rittersport med knas kan gøre det. Og det er hurtigt kan jeg godt fortælle jer. Og så er der altså en del at spare hvis man lige pludselig kan købe 100 stik for 30 kr i stedet for 6 stk. Så er den anbefaling hermed også givet videre.

Hvis du vil gøre kunsten efter på AliExpress, så brug søgeord som “acetate hair claw” eller “retro hair claw” eller brug den funktion hvor AliExpress kommer med lignende produkter, når man putter noget i indkøbskurven. Især ved den sidste funktion har jeg fundet rigtig mange fine, men prøv dig lidt frem og leg lidt med søgeordene.

Husk så endelig også at der kan være flere måneders leveringstid på pakker fra Kina. Så man skal væbne sig med rigtig meget tålmodighed. Men det er jo egentlig forståeligt nok, når man læser at der dagligt lander op imod 40000 pakker i Danmark fra Kina.

God fornøjelse med hår klips shopperiet (eller hvad de nu hedder).

c5fe9b9a-b9bb-44d7-918f-b5f4c449dfa8

 

2 kommentarer

  • Carina P

    Så fin en reminder. Jeg synes også det er helt vildt så pebrede både hårclips og pandebåbnd er i DK. Så nu fik jeg endelig bestilt en hel stak på Ali 🙂 Tak og god sommer.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // Hvirvelvindsweater