Ferietid

Lidt nyt til hjemmet

96acbacf-c819-47a9-8068-28cfcfc41eaeLige siden vi flyttede ind forrige år har vores hjem været i en konstant forandringsproces. Jeg elsker det, og pigernes far hader det. Han ville nok ønske, at jeg kunne tage det lidt roligt og ikke altid have nye projekter på tegnebrættet. Men sådan bliver det bare aldrig. Så bare ærgerligt Sonny Boy. Lær at lev med det :-).

Et af mine nyeste projekter er renovering af en Børge Mogensen bænk. Jeg har længe ønsket mig sådan en sag, men pengene var ikke lige til den slags ekstravagante køb, når der nu også står tusind andre projekter står i kø på at komme til.  Så jeg forsøgte at glemme den en lille smule, og slå mig til tåls med at det aldrig skulle blive mig og Børge.

Men det var dæleme svært. Han er ikke sådan lidt en mand man bare glemmer. Det kan jeg godt sige.

Derfor gav jeg op for et par måneder siden og besluttede mig for at Børge og jeg skulle have en ny chance sammen. Så jeg gik på jagt efter en brugt model, og for en månedstid siden var der så endelig bid på Sjælland, hvor jeg fandt en smuk, men også meget brugt Børge til en rigtig fin pris.

Nu var gode råd dyre, for hvordan dælen skulle jeg få Børge til Fyns land. Han er jo en gammel herre ham Børge, så man beder jo ikke bare ham om lige at hoppe på “Ud og se med DSB”.

Heldigvis var sælger så sød at introducere mig til Fragtopgaver.dk. Shit mand et fedt koncept. Man opretter sig bare, og skriver hvad man skal have fragtet fra A til B og på hvilket tidspunkt, og så læner man sig ellers tilbage og venter på at tilbuddene tikker ind. Mange af tilbuddene på min opgave var meget ens prismæssigt, men så lige pludselig fik jeg et bud på at få den gamle herre fragtet fra København til Odense for bare 425 kr INCL MOMS.

Jeg betalte og 1 2 3 vupti, så bankede der en sød fragtmand på min dør et par dage senere med Børge under armen. Og jeg var en lykkelig kvinde.

Bare lige et tip til alle jer som også elsker at jagte gode fund på DBA, men som ofte står i det dilemma at tingene ikke lige er i ens geografiske nærhed. Og lige for en god ordensskyld: det er et tip fra hjertet, jeg har ikke fået en krone for at skrive det her. Jeg er bare oprigtigt begejstret for at have fundet ud af at der findes noget så fantastisk.

c8da5619-ab8e-4022-b513-8c6849c1f241

Med Børge hjemme i min favn  gik jeg så ellers i gang med at give ham kærlighed. Sædet blev sendt til ompolstring og selve hans krop blev slebet og olieret til en store guldmedalje. Da jeg var færdigt var han som en ganske ung mand igen.

Og nu står han her hjemme hos mig helt ny og flot. Og jeg må indrømme at jeg er ganske forelsket. Mig og Børge var bare ment to be.

Nu mangler jeg bare at beslutte mig for hvad mit næste projekt skal være.

 

1 kommentar

  • Iiih hvor er den bare fin den Børge-bænk 🙂 Jeg bliver også lige nød til at kommentere på farven du har på væggen, den er virkelig skøn! Tak for inspiration.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferietid