Et styk Holly taske

Ferietid

b3ae8a4f-1c57-4d44-a237-77e0a893a140Lige om lidt starter ferie sæsonen sådan for alvor, og jeg glæder mig som en fuldstændig vanvittig. Både fordi jeg skal have 3 ugers sammenhængende sommerferie (det er ikke sket siden jeg var studerende for snart alt for mange år siden), men også fordi vi i år skal på en helt anden ferie end vi var sidste år.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at trods at jeg har fået status som mor til to, og dermed også den glæde at være en del af en børnefamilie, så er charterturisme og da især ikke når de inkludere all inclusive ikke min kop the.

Det ligger jo ligesom i kortene at når man bliver en familie, så trækker man i charter turist tøjet, og drager syd på sammen med alle de andre charter turist tosser. Trækker man så også all inclusive kortet, så er man sådan for alvor blevet en del af familien Danmark.

Jeg skal ikke afvise at den slags ferie også kan være en fornøjelse, og mange har det måske også sådan at hvis bare børnene morer sig, så kan de godt se igennem fingre med støjplagede hoteller, håndklæde på samtlige solstole inden solen er stået op og usigelige mængder af kedelig og intetstigende buffet mad.

Bare børnene er glade, så er vi også glade. Hvis jeg havde en 5 kr for hver gang jeg har hørt den sætning, når talen faldt på charter og all inclusive ferie, så havde jeg ingen økonomiske problemer.

Jeg er muligvis en dårlig mor (på det punkt), men mine charterturist dage er definitivt ovre for denne gang.

Jeg slår ganske enkelt op, og tager med hele den pukkelryggede familie til Toscana i stedet, hvor vi har lejet en kæmpe hus med plads til os alle.

Og jeg glæder mig vanvittigt meget.

Her er der plads til at både store og små kan have en god ferie er jeg ret overbevidst om. Der er køkken og grill på terrassen, masser af solstole (uden håndklæder vel og mærke. I hvertfald kun vores egne) og så er der kæmpe pool til børnene, hvor jeg spår at de kommer til at tilbringe det meste af deres ferie, mens deres mor sipper gin og tonics i skyggen.

Jeg glæder mig til at kunne slappe af, nyde roen og den toscanske natur og ikke mindst maden. Jeg spiser tusind gange heller en simpel hjemmelavet salat med lidt grillet kød til end jeg gider gå amok en all inclusive buffet.

Jeg glæder mig til at kunne sidde på terrassen, og nyde den toscanske nat uden at blive forstyrret af guider som synger Abba sange, fulde englændere eller naboværelsets skrigende unger.

Ja det kan godt være at mine børn må undvære børneklubben, pølser og pommes fritter og endeløse mængder af klamme soft ice, men ved i hvad jeg tror sgu nok det overlever, og i sidste ende får verdens bedste ferie sammen to glade og afslappede forældre.

Nu må det bare godt blive juli måned.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et styk Holly taske