Hej hej fra mig

Kaffe, strik og friske syrener fra haven

aad168cf-fa79-4ba0-aa2a-c5a7ee5a8117I dag har jeg haft fri, og udover den sædvanlige underholdning af to små krudtugler, så har jeg også fået tid til at drikke lidt kaffe, plukke syrener i haven og strikke en smule på en Hvirvelvind sweater.

Verdens bedste tidligere kollega og min veninde er i gang med at teststrikke den i den smukkeste grå Puno fra Gepard, men den satte åbenbart hendes ellers meget store tålmodighed på prøve, og igår aftes modtog jeg et meget desperat opkald om et strikketøj i nød, og så måtte jeg naturligvis træde til og redde trådene ud. Sådan er jeg bare.

Så jeg brugte formiddagen, mens pigerne slugte et par afsnit eller to af Masha og bjørnen, på at strikke, drikke kaffe og dufte til friske syren. Det var altså dæleme en god start på dagen. Sådan burde alle dage nok i virkeligheden starte.

Jeg må indrømme at jeg havde lidt svært ved at give den fra mig igen. Den er altså bare sjov at strikke, og med de tykke pinde, så går det altså hurtigt fremad. Det er altså en opskrift som i godt kan glæde jer rigtig meget til.

Glæder mig meget til at se jeres fine version og hvis alt går vel, så kommer den til salg om nogle uger. Så stay tuned.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej hej fra mig