Masser af fine culotte bukser

Hej hej fra mig

ef076705-57ef-4b21-bf80-a0468c1008e9Jeg er efterhånden ved at være ugens gæst herinde. Livet har fuld fart på fortiden, og jeg synes altid jeg kan finde noget andet at bruge tid på end at skrive indlæg herinde.

Der er altid et eller andet der skal laves. Et snotnæse som skal tørres, et strikkeprojekt som skal færdiggøres, en græsplane der skal slås og et liv der bare skal leves andre steder end på nettet.

Og så hjælper det heller ikke på det at jeg fortiden har gang i 117 små renoveringsprojekter og haveprojekter. Bla har vores badeværelse fået en lille make over, og den anden aften gik jeg gik amok, og malede Ebbas værelse hvidt, pillede hendes tapet ned og satte nyt op. Jeg har længe været utilfreds med hendes værelse. Tapetet spillede bare ikke, og da slet ikke sammen med den lyserød væg som jeg jo oprindeligt malede hele værelset i. Det gjorde værelset mikro lille (og det er det bestemt ikke), og så var der altid sådan et mærkeligt lys der hjemme pga det mørke tapet. Nu er væggene hvide og hun har fået det fineste tapet. Skal nok vise det frem en dag, og kan du ikke vente ligger der et par billeder på min instagram profil.

For det ikke skal være løgn, så har jeg også lige et malerprojekt i vores gang, hvor karmene og dørerne skal males i samme farve som væggen, og for lige at sætte lidt ekstra topping på kagen, så har jeg lige netop bestilt en ny bordplade til vores køkken.

Og nå ja så har jeg også lige købt en Børge Mogensen bænk på DBA, som jeg også skal i gang med at renovere. Den kan i forøvrigt lige ane på billedet.

Ja jeg sidder bestemt ikke stille for tiden, og der da  kun er 24 timer i døgnet og de skal altså prioriteres meget nøje, og her kommer bloggen her altså i sidste ende for tiden.

Lige om lidt går jeg på deltid på mit arbejde og det glæder jeg mig voldsomt meget til. At arbejde 37 timer om ugen kræver ganske enkelt for meget af min tid, og når jeg nu har muligheden for det, så ville det være dumt at spilde alt for meget af sit liv på arbejde.

Jeg glæder mig til at få lidt mere tid til mine kreative projekter, og måske også til bloggen her, som jeg stadig har mange planer for. Men indtil videre må i nok acceptere at tingene ikke helt foregår i samme tempo her inde som det ellers altid har gjort.

Imellem tiden kan i så bruge tiden på at nyde  mine fine bukser, som jeg syede for nogle uger siden. De er virkelig et kæmpe hit, og mangler du et nemt og hurtigt syprojekt, så kan jeg kun anbefale dig at komme i gang. Du vil ikke fortryde det. Find link til både mønster og stof lige her.

Og nu vil jeg så ellers igen tilbage til det virkelig liv, hvor støvsugeren og opvasken kalder ret så meget på mig.  So long.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masser af fine culotte bukser