Fine strikkede knapper

Om masser af sommerstrik

13730206-5eca-47de-8635-bfe7b9337e14Sidder du der ude og frygter for at sommeren skal sætte strikkeriet på pause og går du allerede og glæder dig til at pakke din hjemmestrikkede sager frem igen, så for tvivl ikke. Jeg har godt nyt til dig.

Den danske sommer er jo kendt for at være en anelse  lunefuld og ikke altid lige varm, så bare fordi sommeren står for døren, så er det bestemt ikke slut med strik.

Jeg bruger  fx strik året rundt. Sidste sommer brugte jeg fx meget min yndlingscardigan som en slags jakke, og det fungerede simpelthen perfekt, og jeg fik så mange komplimenter for den. Det skal ikke være nogen hemmelighed at den er kraftigt inspireret af Acnes raya cardigan, som jeg personligt er helt vild med bortset fra det lidt for oversized snit. Jeg har eget et par stykker efterhånden, og selv i xs svømmede jeg i dem, og jeg endte faktisk altid med at sælge dem videre igen fordi jeg ikke fik dem brug. Det lignende ganske enkelt at strikken kom gående med mig og ikke omvendt.

Yndlingscardiganen har mange af detaljerne fra Raya, men snittet er mere tætsiddende og efter min mening langt mere klædeligt. Så mangler du en lille sommerjakke til de kølige aftener, og har du længe kigget forelsket efter Raya, så kan jeg kun anbefale dig at kaste dig over yndlingscardiganen.

ea96ba43-450b-41e9-b15c-44d9cfd6eb2f

Noget andet som du også kan strikke her om sommeren er Mors flæsebluse. Den findes nemlig også i en sommerversion, hvor du fx kan strikke den op i fx coastgarn, som er et blandingsgarn bestående af uld og bomuld men en lang løbelængde, således at du får et let og luftigt resultat. Det er virkelig noget lækkert garn, som også findes i den fineste farveskala.

Min veninde har fx lige strikket den her til hendes datter og den er simpelthen noget af det smukkeste, og jeg har meget svært ved at give den videre. Jeg må vist hurtigst muligt få en magen til på mine pinde.

Så selvom sommeren står for døren, så ingen grund til panik. Hop ind på min webshop og kast jer over de sommervenlige strikkeopskrifter. God fornøjelse med sommer strikkeriet.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx BloglovinFacebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fine strikkede knapper