Verdens bedste striktrøje

Verdens bedste Ebba 3 år

ac62c156-1be2-4f6b-96cc-9d2480f520ebFor over 3 år siden sad jeg med en lille nyfødt baby i mine arme, og skulle vende mig til at være mor til hele to børn. Nu 3 år senere er den lille nyfødte baby ikke længere helt så lille mere, men en stor og dejlige pige på 3 år. Jeg ved godt at de er en kliche: men hvor dælen blev tiden egentlig af, og nogle dage skal jeg virkelig lige knibe mig selv i armen over at tiden med spædbørn i hjemmet sådan for alvor er helt slut.

Ebba er stadig verdens gladeste lille pige, men med et temperament som nogle gange slår de vildeste gnister. Her den anden dag var hun fx lige ved at slå en gammel dame ned, da hun i bar arrigskab, over en eller anden bagatel,  kastede et af de der skilte som skiller varerne ad på båndet igennem luften. Shit man jeg kunne have krøbet i et mussehul. Heldigvis var køen fyldt med folk med små børn, så der var lutter smil, og kommentarer a la “det er altid rart når nogle børn skaber sig mere end ens egne”. Den eneste der var lidt muggen var damen som næsten blev slået ned at de flyvende skilt.

Hun er bestemt, og har hun først sat sig noget i hovedet, så kan man lige så godt opgive kampen, medmindre det virkelig er noget som er værd at kæmpe for. Her gælder det virkelig om at vælge sin kampe med omhu, for ellers står Ebba tilbage som vinderen 9 ud af 10 gange.

Hun er også en pilfinger af dimensioner. Hendes små hænder er konstant på opdagelse, og INTET kan stoppe hende. Jeg griner ofte af folk som påstår at det alene handler om at fortælle sine børn hvad der er deres og hvad der mors. De skulle lide møde Ebba, og så kan det godt være at den der Royal Copenhagen fad til flere tusind kr lynhurtigt kom op i en pilfinger fri højde. Man kan sige nej til hende en million gange. Hun er da fuldstændig ligeglad. Er der noget der skal pilles i, så skal det pilles i uanset hvad mor siger.

Hun er også en pige med masser af mod på livet og oplevelser. Hun kaster sig ud i tingene, og falder man, så rejser man sig bare op og prøver engang til. Knubs og små skrammer lader Ebba sig ikke skræmme af. Hun vil frem her i livet.

Hun er også fuld at skøre påfund, og trods et fortsat manglende sprog, så formår hun alligevel at få os alle til at skrige af grin. Som fx når man lige pludselig skal meditere foran hoveddøren. Det er bare typisk Ebba. Er ret sikker på at hun nok skal få mange mennesker til at grine igennem hele hendes liv.

Ebba tak fordi du er min og jeg er din. Jeg glæder mig til at opleve resten af vores liv sammen.

 

1 kommentar

  • Gud hvor kunne den beskrivelse også lyde meget som min datter. Så bestemt og helt sin egen ❤️
    Jeg håber og tror på det betyder der kommer en lille pige ud af det som ved hvad hun vil med livet også selvom mor og far har måttet tage (mange) kampe og fået utallige grå hår undervejs.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste striktrøje