En Hvirvelvind strik er flyttet ind

Verdens bedste striktrøje

ffdd4a42-94a7-40b7-8c12-01640aa44253Idag har jeg haft fri. Eller fri er nok så meget sagt, for når man har hus, have, 2 børn, regnskaber og en strikkeopskrift som skal arbejdes på, så har man jo aldrig sådan rigtig fri.

Og stille har jeg bestemt heller ikke siddet. Jeg fik bla styr på mit regnskab. Jeg har jo længe lavet regnskab over mine indtægter og udgifter, men efter jeg lod mig momsregistrere i starten af året, så er det lige pludselig en smule mere omfattende og også lidt mere alvorligt.

Der blev også tid til lidt have arbejde. I år skal vi bare have lidt styr på vores have, og gøre den lidt mere vores egen. Jeg har bla skovlet sådan ca 1,5 m3 jord over i mine nye højbede. Av min arm siger jeg bare.

Og for at det ikke skal være løgn, så fik jeg også lige sat en ordentlig røvfuld pølsehorn i ovnen. Så er madpakkerne (eller pakkemaden, som Ebba konsekvent kalder dem) reddet de næste par uger.

Det blev dog til en lille tur ind til centrum, hvor denne smukke sag blev luftet. Og hold kæft hvor er jeg bare vild med den. Den sidder bare helt perfekt, den er dejlig let i det og så er garnet bare så blødt og hverken for varmt eller koldt.  Den er bare verdens bedste striktrøje, og det er absolut ikke sidste gange jeg strikker den.

Det er lidt et sats når man begiver sig ud i at lave en strikkeopskrift. For en ting er hvordan det ser ud på papiret og oppe i ens hovedet, noget helt andet er når det kommer ned på pindene og i brug. Især når man kaster sig ud i nogle teknikker som man ikke sådan er helt dus med.

Opskriften bliver sendt i teststrik i starten af næste uge, og hvis alt går vel har i opskriften i starten af april, og jeg glæder mig virkelig til at se om i bliver lige så vilde med den som jeg er.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx BloglovinFacebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Hvirvelvind strik er flyttet ind