Send mere strikketid

Om påskeferie og lidt nyt til mor

img_5148Ja det var så den påske, og jeg har taget mig en lille pause herfra. Det var meget rart. Tiden er brugt på fødselsdage, påskefrokoster, syge børn, praktiske gøremål og alle de andre ting sådan en typisk børnefamilie ferie byder på.

Jeg ved virkelig ikke hvorfor men ferier som inkluderer børn har næsten altid det med at blive en anelse mere kaotisk og ikke helt så idylisk som oprindelig planlagt. Kender i også det?

Jeg har også haft tid til at shoppe både lidt til mig selv og til huset. Der er bla blevet købt højbede og tilhørende jord. Se så gammel er jeg blevet. At jeg bruger mine surt tjente penge på højbede og ikke glimmer stiletter med 10 cm høje hæle fra Miu Miu.

Og inden påsken sådan for alvor gik i gang landede denne smukke kjole fra  & Other Stories i min postkasse. Så lidt til mor er det da også blevet til.

img_5147

Jeg var i København for nogle måneder tiden, og er der en butik som jeg bare ALTID må besøg, så er det & Other Stories. Elsker simpelthen den butik. De har selvfølgelig også en webshop, men min erfaring er at deres varer bare næsten altid er så smukkede IRL, og jeg bliver altid mega inspireret af den butik.

Får lyst til at blive 20 igen, flytte til Paris, sippe rose og spille smart dagen lang.

Kjolen her kastede jeg lange blikke efter, men lod den egentlig hænge. Var bange for at det måske alligevel var lidt for meget “over the top” for min 40 årige moderkrop, men her en måned efter huserede den stadig og så besluttede jeg altså at klikke den hjem.

Det er faktisk en ting jeg virkelig har lært de sidste 10 år. Det er IKKE at impuls shoppe. Jeg kan sagtens kigge i butikker og forelske mig i både det ene og det andet, men for at mindske fejlkøbsprocenten har jeg indført en uges tænke periode. Ser jeg noget jeg forelsker mig i, så lader jeg det hænge, og tænker over det en uges tid, og er jeg stadig forelsket efter en uge, så må jeg gerne købe det. Jeg har slet ikke tal på hvor mange fejlkøb den lille regel har reddet mig for. Så er det lille tip givet videre.

Nå tilbage fra kjolen fra Other Stories. Den er simpelthen så smuk. Lavet i viscose og i det smukkeste print. Den er måske lige lidt til den lange side til mig, men det er der jo råd for, når man er ferm med en symaskine.

Kjolen kan stadig købes lige her, hvis nogle skulle være fristet.

Og nu vil jeg ellers nyde det sidste af den her påskeferie inden hverdagen sådan for alvor starter igen i morgen.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx BloglovinFacebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

2 kommentarer

 • Maria

  Hehe, det er sjovt du skriver det med glimmerstiletterne, for jeg kom lige i tanke om vires tid på Jubii 😄 Ak, det var et helt andet liv med fine kjoler og stiletter 😊
  Den kjole er iøvrigt super fin. Jeg har faktisk en blomstret kjole og nederdel på vej fra samme butik. Mener ikke jeg har noget derfra, så er spændt på at modtage det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Ja det var sgu en anden tid. Nogle gange kan man godt savne den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Send mere strikketid