Velkommen til vores soveværelse

Send mere strikketid

7238e67b-9162-4384-9c4c-149e8610ca90Jeg har lige haft den fornøjelse at fylde rundt. Nu tænker i sikkert hvor meget rundt, og jeg kan afsløre så meget at det hverken er 20 (surprise) eller 30, og så kan i vel gætte jer til resten.

Et af mine største ønsker var at en eller anden kunne aflevere en kæmpe gave bestående udelukkende af ‘mere strikketid’.

For shit det er virkelig en mangelvare fortiden. Både fordi døgnet kun har 24 timer, men også fordi jeg har satans mange projekter i gang fortiden, og så fordi nogle af dem bare drikker djævelsk meget.

Den her har jeg fx trævlet op for 2. gang. Lige pludselig stod flere små fejl som bøjet i neon foran mig, og der var kun en ting at gøre: at begynde helt forfra. Heldigvis strikkes den på en pind 9, men det er sgu alligevel ikke verdens sjoveste opgave.

Den anden er en cardigan, som jeg indtil videre har valgt at kalde ‘Mor basis cardigan’. Den strikkes i arwetta og tilia og for første gang har jeg kastet mig over at strikke efter contiguous metoden, og indtil videre går det meget godt bortset fra at den strikkes på en pind 3,5, så det er jo ikke ligefrem verdens hurtigste projekt. Men det går fremad og det er jo sådan set det vigtigste.

9acc6433-5cd4-4742-9e6d-26ef75d398d3

Det tredje projekt er stadig kun et mit hoved bortset fra garnet som allerede er købt og ligger og venter på at jeg får tid til at slå op til en strikkeprøve. Jeg vil ikke sige så meget om projektet endnu, andet end at det bliver til både en mor og datter version, og at det inkludere nogle spændende og sjov teknikker. Glæder mig vanvittigt meget til at komme igang.

f18be317-6171-4aea-9c31-f65b4fee867f

Forøvrigt behøves jeg at sige at mit største ønske desværre ikke gik i opfyldelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til vores soveværelse