Om tålmodighed og stædighed

Se min kjole

1b2917ab-18be-43c5-8b11-c207f6235c03Endelig langt om længe fik jeg tid til at få taget et par billeder af den fine Ganni inspirerede kjole i brug. Den kjole er virkelig gået hen og blevet en kæmpe garderobe favorit, og jeg er simpelthen så glad for den.

Elsker det bløde stof, leopardprintet, flæsen og ikke mindst snittet, som jeg i al beskedenhed virkelig synes klæder mig. Det er virkelig ikke sidste gang jeg syer en kjole i det snit.

I er mange som spørger mig om mønster på kjolen, og til jer kan jeg sige at der ikke findes et decideret mønster på kjolen, men at jeg i indlægget her, forklarer hvordan jeg har syet den og hvilket grundmønster jeg er gået udfra.

c4bc4bc6-f1f9-41f6-8eb5-6fd09fe0f6a8Leopard kjolen i fuld figur

Selvom den måske ser sådan ud, så er den absolut ikke svær at sy. Den er faktisk ret enkelt, og har du bare en smule viden om at sy, så er den altså et ganske overskueligt projekt. Så der er ingen undskyldning for ikke fluks at gå i gang med at sy din helt egen leopardkjole a la Ganni.

Ellers må du finde den store pengepung frem og købe originale lige her. Den er altså også ganske fin.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om tålmodighed og stædighed