Endnu en dejlig weekend

Om tålmodighed og stædighed

8e810ba0-96be-4633-ab65-46173463e6f2Jeg har længe været i gang med et nyt strikkeopskrift projekt. Diagrammet var lavet, garnet nøje udvalgt, strikkeprøven lavet og alle udregninger var skrevet ned på papir.

Jeg var også gået i gang med at strikke. Var faktisk nået ret så langt. Indtil en aften hvor jeg kiggede lidt ekstra på det jeg havde strikket. Det var overhovedet ikke blevet som jeg havde regnet med. For det første havde jeg lavet masser af små strikkefejl, men det værste var nok at strikken slet ikke var blevet så løs og luftigt som jeg havde forestillet mig.

Og så var der kun en ting at gøre. Trævle det hele op og starte helt forfra.

Når jeg fortæller folk det, så gyser de som regel og beundrer min tålmodighed.

Tålmodighed er faktisk også en af de ord som folk som regler nævner, når de skal fortælle hvorfor de ikke strikker.

“det har jeg sgu ikke tålmodighed til”

Hvis jeg havde en ti øre for hver gang jeg har hørt den sætning i forbindelse med at strikke var jeg en rig kvinde.

Men faktisk handler det slet ikke om tålmodighed. Eller jo selvfølgelig gør det også det. Bare en lille smule. Men først og fremmest handler det om stædighed.

Og det er lige netop det jeg ejer i rå mængder.

Og sådan har det altid været med mig. Har jeg først sat mig noget i hovedet, så gennemfører jeg det uanset hvilke konsekvenser det har og hvor meget tid og kræfter det koster mig. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er kommet ALT for sent i seng fordi jeg blev grebet af et af mine strikkeprojekter og mistede tidsfornemmelse. Især hvis de volder mig problemer, så har jeg meget svært ved at stoppe før jeg får styr på det igen. Jeg er ganske enkelt som besat.

Og lige netop derfor giver jeg ikke op, og smider det lækre garn i skammekrogen. Nej jeg trævler det møgsommeligt op igen, laver et nyt diagram og starter HELT FORFRA.

Nu denne gang på kæmpe store pinde, som jeg godt nok lige skal vende mig til, og så krydser jeg ellers fingre for at det denne gang flasker sig, og at jeg snart kan vise jer det færdige resultat frem.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx BloglovinFacebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

0414667a-2e59-4cf5-9f82-b585591cbdeb

2 kommentarer

 • Ej, det er sjovt du skriver, at du ikke synes det var blevet liftigt nok. Da jeg så et snesk peak af det du havde strikket, tænkte jeg “hold op et fint mønster, men det ser lidt bastant ud” 😊
  Jeg glæder mig meget til at se hvad du kommer frem til 🙏🏼❤️
  Kh og god aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Ja det kunne jeg også godt se efter lidt tid. Det spillede bare overhovedet ikke. Strikke nu på pind 9 og nu spiller det bare MAX. Glæd dig til at se det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endnu en dejlig weekend