Et lille knappe tip

Endnu en dejlig weekend

75ca1bcb-1ea3-4f1d-a05d-037db66aea44Ebbas kjole er fra Krutter og kan købes lige her

Det der weekendfri er virkelig en af de største velsignelser i mit og min lille families liv. Det kan godt være at hverdagen er lidt mere hektisk og en smule rutinepræget. Stå tidligt op, spise morgenmad, køre børnene i skole og børnehave, arbejde, hente børn, smøre madpakker, lave mad, bade børn, putte børn, og så to voksne der tilsidst falder bevidstløse om på sofaen til lyden af nyheder og en omgang Hammerslag.

Men når vi så kommer til fredag, så er hverdagen lige pludselig pist borte og vi går alle i total weekend mode.

Vi forsøger at sove længe,  spiser morgenmad over flere timer. Danser til crazy frog og gakker totalt ud. Børnene ser Ramasjang så det står ud af begge ører på dem. Vi rydder op, pigerne leger sammen, og nogle gange slås de. Nogle gange bliver der også støvsuget i par nullermænd op, og andre gange holder støvsugeren fri ligesom os. Man skal jo ikke anstrenge sig alt for meget, og de der nullermænd løber jo ingen steder. Har jeg bittert erfaret.

Og inden vi ser os om så er kl slået 17 nul dut, og madpakkerne truer igen i det fjerne, og en ny uge med masser af hver dag banker på døren. Og så starter det hele forfra igen.

Virker det bekendt?

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille knappe tip