Kan man få for meget lilla vol II

Et lille knappe tip

80e7e587-b875-4e55-9c77-ebd89b1b24fdEr jeg den eneste der virkelig har svært ved at finde pæne knapper? Jeg drager altid med store forhåbninger mod mine lokale knappepushere, og så ender jeg med at stå der og tænke “ej helt ærligt, det mener de virkelig ikke”, og så går jeg altid tomhændet derfra eller ender med nogle kedelige og lidt neutrale perlemorsknapper.

Især synes jeg det er svært at finde pæne store knapper. Faktisk næsten helt umuligt. Og derfor var jeg virkelig på skideren, da jeg skulle finde knapper til min Mors popcorn bomber. Den er jo strikket i noget ret så kraftigt garn og kræver ligesom lidt mere end en tynd lille fin perlemorsknap.

Jeg søgte højt og lavt. I fysiske butikker og på nettet indtil Signe tippede mig at man jo bare kan lave sine egne knapper.

Først slog jeg det lidt hen. For har faktisk prøvet den slags før, men dog ikke med det bedste resultat. Knapperne blev ikke særlig pæne og de faldt ret hurtigt fra hinanden. Men da min jagt efter de perfekte knapper til Mors popcornbomber bare ikke ville lykkedes, så begyndte jeg igen at tænke på Signe tip, og så gik jeg ellers i gang.

Jeg fandt en velourstof rest som jeg bare havde liggende, og så købte jeg de her overtræksknapper fra Prym, og modsat dem jeg brugte før, så fungerer dem her fra Prym altså bare. De bliver rigtig fine, og så holder de indtil videre perfekt. Og så klæder de jo også bare min Mors popcornbomber helt vildt meget.

090954c6-2fca-4c5a-9622-fcc9aabce2e0

Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg kaster mig over produktionen af hjemmelavede knapper. Og så er det tip ellers givet videre.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx BloglovinFacebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man få for meget lilla vol II