Kan man få for meget lilla vol I

Kan man få for meget lilla vol II

3ee742ab-3361-4155-966c-3320c60d361cOkay nu lover jeg at jeg snart tager en lille bitte pause fra lilla, men inden det sker bliver jeg altså nødt til at vise jer min nye flæsebluse strikket i den helt perfekte lyse lilla med et strejf af hvid mohair.

Jeg købte den hvide mohair og den lavendel farvede alpaka for noget tid siden, og gik længe og spekulerede over hvad i alverden jeg skulle strikke i den kombi.

Jeg overvejede mange forskellige opskrifter som fx Snegfnug, basisblusen eller popcornblusen. Efter mange og lange overvejede endte jeg med at kaste mig over flæsebluse opskriften.

Jeg har strikket en str small for en lidt mere stram pasform, og så har jeg ændret en lille smule på opskriften. Bla har jeg strikket flæsen på forstykket lidt længere ned og lavet den mere rund, hvor jeg på bagstykket har ladet den sidde lidt længere oppe. Jeg har også undladt indtagningerne på ærmerne for et mere ballon agtigt udseende.

ade65553-4c7e-44fa-9472-f9933e5391f2

Garnet jeg har brugt er hvid mohair fra Drops og lavendel alpaka også fra Drops, og de to farver fungerer altså bare perfekt sammen. Elsker den melerede effekt som den hvide mohair giver og så er det altså også bare en kombi som er blød som smør.

Glæder mig meget til at få den taget i brug, og jeg lover at jeg nok snart skal få smidt nogle billeder op af den i brug.

Køb opskriften på Mors flæsebluse lige her og tilhørende garn kan du købe lige her og herog jeg har brugt ca 300 g af alpakkaen og ca 175 g silke mohair hvilket giver en ca samlet pris for en lilla flæsebluse på 421 kr.

Og så vil jeg ellers ønske jer god strikkelyst.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

17fbbd9b-f89f-4bd5-81d3-754508c8d5a6

6 kommentarer

 • Eva Jørgensen

  Den er så flot. Har du brugt dobbel tråd Alpaca?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Nej bare en enkelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva Jørgensen

   Og stadig pind 5? Mange tak for svar

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Ja. Men altid husk strikkeprøve inden du går i gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har præcis samme plan! Altså at strikke i small… Men hvordan gør du med flæsen foran?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Jeg strikker bare vrangmaskerne lidt længere ned og afslutter ikke i en spids.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man få for meget lilla vol I