Lidt nyt til Ebba

Om en weekend uden planer og lilla drømme

4ccc4631-b768-4735-9c47-8ae5116cdfd4Nu har jeg snart haft weekend fri i 2 måneder. Det lyder måske som en selvfølge for mange af her. At man jo har fri i weekeden, men når man har arbejdet i 3 holdsskift på alle tider af året de sidste 14 år, så er det at have weekend hver evig eneste weekend noget man absolut ikke tager for givet.

Selvfølgelig har det også været hårdt for mig at skulle undvære mine hverdags fri, men når jeg så kommer til weekenden, og jeg ved jeg skal tilbringe den sammen med de 3 (nogle gange kun 2 når pigernes far er på arbejde), så er det altså det hele værd.

Denne weekend har været særlig rar. Uden de store planer, med glade børn (det meste af tiden), nybagte kanel snegle, snevejr og ikke mindst en smule syning tid til mig.

Mens pigernes far underholdte de små djævleskaber, så satte jeg mig nemlig til symaskinen og gik i gang med at sy en kjole ud af det her fantastiske stof. Det har ligget længe og ventet på at jeg skulle få taget hul på det. Både fordi jeg ganske enkelt ikke har haft tid til det, men også fordi jeg bare generelt nogle gange har lidt svært ved klippe de smukke metervarer op. Det her ligger fx stadig og venter på mig.

Men nu skulle det altså være.

130186a9-e504-4606-ad30-077af095e33d

Så igår formiddags gik jeg i gang. Først med at klippe det hele ud (er jeg den eneste der hader den proces?) for så senere at sy det hele sammen. Jeg har igen valgt at bruge det her mønster som grundmønster for min kjole, hvor jeg så har forkortet overdelen en hel del, og så konstrueret et mønster på en lille peter pan krave. Ligesom med min “Ganni look a like kjole” har jeg også lave den samme ærme afslutning og skørtet er også delt op i to. Er simpelthen vild med begge detaljer. De to detaljer er bare prikken over i’et og giver kjolen et mindre “hjemmetsyet” look, hvis i forstår hvad jeg mener. Det kræver selvfølgelig også lidt mere arbejde, men det er altså det hele værd. Nogle gange skal man også bare lære at elske processen og ikke kun det færdige produkt.

I skrivende stund mangler jeg faktisk bare ærme afslutningen og så er den kjole helt færdig. Glæder mig til at vise den frem når den er helt færdig.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt nyt til Ebba