Vind et strikkekit til Mors popcorn bomber

Lidt nyt til Ebba

Reklame

eeb3c3e9-7d92-4d9d-853b-ee497114ba6aLige om lidt starter Ebba i børnehave. Mor er ikke klar. Ebba derimod er så klar, som man overhovedet kan blive. Bortset lige fra sproget, men det tænker jeg ikke bliver et problem. Hun er bare verdens mest lille udadvendte og glade pige, og så tror jeg forøvrigt også at det sprog nok skal tage et 1000 mile spring lige så snart hun træder ind af børnehavens porte.

Nå nok om børnehave livet. Det skulle nemlig egentlig handle om, at med børnehave livet følger der også en masse nye garderobe regler. Både de usagte og sagde. Fx har jeg lige idag sorteret alle hendes bodystocking fra og sendt dem til genbrug. Shit mand det var underligt. For sidste gang nogensinde skal jeg iklæde en af mine børn en bodystocking.

Jeg har også sorteret de fleste af hendes dragter fra. Både de strikkede og syede. Hold fast det var nok endnu mere vemodigt. Dragter har nok fyldt 95 % af hendes garderobe siden hun blev født, og nu er det også lige pludselig et lukket kapitel.

Jeg har dog gemt et par stykker som hun stadig kan passe. Der er jo heldigvis stadig noget der hedder weekend, hvor jeg kan iklæde hende lige nøjagtig hvad der passer mig. At hun så selv tager det af, og tager det på der passer hende efter 2,5 min er så en helt anden sag.

20d56745-a47c-4d08-bcc0-950d81bca28aFineste nederdel med seler tilsat bluse med flæse ærmer fra Knast by Krutter

Midt i sorgen over bodystockings og dragter satte jeg mig så til symaskinen og syede en nederdel med seler efter min egen DIY. Jeg har forøvrigt planer om at udvide den DIY og inkludere en guide til hvordan man syer flæser på selerne. Kunne der være stemning for det?

Det viste sig at være den helt rigtige medicin og der jeg var færdig havde jeg næsten glemt alt om bodystockings og dragter, og glædede mig over hvor fin den lille nederdel med seler var blevet. Glæden blev kun større da jeg skulle prøve den på den lille dame og hun næsten ikke ville slippe den igen.

a58f2ad8-6fa2-44f6-bb2f-5897905298a3Fine knapper lavet af samme stof som resten af kjolen

Stoffet jeg har brugt kan jeg desværre ikke sige hvor er fra. Det lå i min kæmpe stofbunke og jeg kan ganske enkelt ikke huske hvor jeg har købt det. Hvis du mangler inspiration til dit næste stof køb, så kan du fx kigge forbi indlægget her, hvor jeg tipper om hvor jeg køber mit stof.

Glæder mig allerede til næste sy projekt til Ebba, som helt sikkert bliver denne fine kjole, og jeg er ret sikker på at den skal syes op i noget af det her fine stof.

Så mangler jeg bare noget af den der berømte tid. Nogle der har noget i overskud?

2 kommentarer

 • Nadia

  Kan desværre ikke dele ud af tid – mangler selv en del på den konto 😅
  Men vil gerne give et kæmpe hep til flæse-guide. Vi er kæmpe fan af nederdelen og flæser på adressen! Så ja tak 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Modtaget. Skal nok få lavet en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et strikkekit til Mors popcorn bomber