Vild med lilla og prikker

Set på nettet // børn # 4

skaermbillede-2018-01-23-kl-13-15-021. Dukkekort set hos Lekmer // 2. dukkestel fra Maileg // 3. stol til mus fra Maileg // 4. dukke vogn til mus fra Maileg // 5. lille mus fra Maileg // 6. køkken til mus fra Maileg // Garderobe skab til mus fra Maileg // Legemad fra Maileg // Dukke fra Así

Om halvanden månedstid bliver min lille baby 3 år. Tænk engang det er jo slet ikke til at forstå. Jeg kan huske da jeg gik rundt og var højgravid med Ebba da var Oline 3 år. Dengang syntes jeg hun var SÅ stor. Ebba derimod hun er stadig bare min lille bitte baby.

Måske hænger det sammen med at man, fordi det er ens sidste “baby”, at man har svært ved at give slip og indse at ens baby ikke er en lille baby mere. Eller måske er det bare fordi hun er en lille prut, som stadig har bevaret sine små runde babyformer og fordi sproget stadig virkelig halter bagefter.

Uanset hvad kommer jeg ikke uden om at Ebba bliver 3 år gammel d. 30 marts. Og det skal naturligvis fejres.

Min store plan er at om morgen den 30. der står et kæmpe dukkehus klar til hende fyldt med masser af tilbehør og små mus fra Maileg.  Ebba er nemlig en vaskeægte dukkepige og hun elsker at dimse rundt med små møbler og lege rollelege.

Jeg har løbende købt de forskellige ting, når der fx har været tilbud. Jeg holder også dagligt øje med DBA for at fange når der kommer nået til salg jeg kan bruge.

På sigt har jeg planer om male dukkehuset en smule og pimpe det op med forskellige tapeter, men indtil videre lader jeg det stå som det er, og så må vi se om kreativiteten kommer over mig en dag.

Glæder mig så meget til at overraske min lille (snart store pige) med alle de fine gaver.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild med lilla og prikker