Forandring fryder

Om tak og tålmodighed

c5eb8620-ea2a-433a-86ec-5599def74ebaUld/bambus bluse fra Mini a ture // hjemmestrikket krave // net fra Søstrene Grene

Tak allesammen fordi i har taget så godt i mod mit lille navneskifte. Har virkelig fået mange tilkendegivelser på at i er vilde med navnet. Det betyder meget for mig.

Navne og dermed domæne skiftet har også betydet en del forvirring for jer. De sidste par dage har jeg modtaget rigtig mange beskeder om, at i ikke kan finde de indlæg i normalt bruger. Bla var der rigtig mange som gik helt i panik over, at jeg måske havde fjernet gratis opskrifterne. Det har jeg selvfølgelig ikke, men pga de mange interne links, som i sikkert har brugt, så ender man på forsiden af A nordic knitting tale. For at gøre en lang historie kort så handler det om at der ligger en automatisk omdirigering fra Olinesmor til A Nordic Knitting Tale, og når i så klikker på et link med Olinesmor i adresselinjen på jeres browser, så bliver i ikke ledt til det tilsvarende link på A Nordic Knitting Tale, men til forsiden. Og det har virkelig frustreret mange af jer.

Det eneste gode ved det er at jeg lige pludselig har opdaget hvor mange af jer som rent faktisk bruger mit lille webhjem på daglig basis. Så noget godt er der da kommet ud af al den forvirring.

Jeg forsøger at rette op på alle de små børnesygdomme. Men det tager sin tid, og indtil da må i have lidt tålmodighed og forsøge jer lidt frem. Jeg kan altid anbefale søge funktionen her på bloggen, hvis i vil finde et bestemt indlæg. Er i på mobilen ligger den øverst oppe i venstre hjørne. Bare tryk på de “3 streger” og så kommer det frem. På computeren ligger de nede i venstre hjørne. Hvis du søger på “ganni look a like hue” kommer indlægget fluks frem.

Jeg arbejder også meget på at gøre min blog lidt mere brugervenlig, så det bliver nemmere for jer at finde det i søger. Lige nu har jeg fx lagt hurtig links ind i sidebaren, hvor i lynhurtigt kan klikke jer frem til mine gratis opskrifter eller mine diy’s. Dette virker dog kun fra computeren. Her er også links til min Instagram, Facebook og Pinterest profil.

0abb1b5d-baee-49d7-aecd-232c6d292f4cVerdens fineste lille krave. Nem at strikke og et perfekt begynder og reste projekt

Jeg er også ved at rydde op i mine kategorier, og få lagt alle mine indlæg i deres tilhørende kategorier. Dette er også et kæmpe arbejde, men med tiden skulle det gerne blive sådan at hvis fx trykker  på rejse kategorien, så kommer alle relevante indlæg frem. Mine kategorier finder du oppe i menu linjen.

Mit mål er at A Nordic Knitting Tale ender med at blive jeres foretrukne kreative hjemmeside. Her hvor i kommer for at finde inspiration til syning, strik, boligindretning og andre kreative sysler, og indtil alt er på plads må i lige have lidt tålmodighed med mig og A Nordic Knitting Tale.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forandring fryder