Symønstre fra Etsy

Forandring fryder

img_3847

For lidt over 5 år siden startede jeg det, som senere hen skulle gå hen og blive til Olinesmor. Meget vand er løbet igennem åen siden da, og Olinesmor er ikke længere hvad den var den gang.

Dengang var det sådan en klassisk mommy blog. Om de første tænder, tigerspring og hvad der sig nu hører til når man skriver om sine børn, og engang i mellem skrev jeg lidt om en passion som langsomt begyndte at fylde mere og mere i mit liv. Nemlig strikkeriet.

Med tiden har strikkeriet og andre kreative sysler fyldt mere og mere, og for omkring et års tid siden tog jeg den endelig beslutning om helt og holdent at holde mine børns liv helt privat, og dermed væk fra denne blog. Siden dengang har det   kreative indhold derfor næsten helt overtaget dette domæne. Det har vist sig at være en rigtig god beslutning, for siden da er min læser tal bare fuldstændig eksploderet, og i skrivende stund er der næsten 15000 mennesker der følger med i mit lille kreative univers hver måned. Det er jo altså helt vildt. I al fald for lille mig. Og jeg bliver stadig lige forbavset hver gang jeg støder på fremmede mennesker som lige pludselig udbryder “ej du er da hende Olinesmor som strikker”.

Efterfølgende har jeg  fået det sværere og sværere med konceptet og navnet “olinesmor”. Jeg er jo ikke længere kun Olines mor. Jeg er  også Ebbas mor, og så er jeg også bare så meget mere end bare mine børns mor.

For nogle måneder siden stod det så lige pludselig lysende klart for mig at Olinesmor skulle lukkes og slukkes, og at jeg skulle finde på et helt nyt domæne navn.

Det vidste sig så bare ikke at være helt så let.

Skulle jeg følge trenden og købe et domæme med mit eget navn i headeren. Men på en eller anden måde så lyder mit navn bare ikke særligt blogger agtigt. Det er jo bare sådan et kedeligt dansk  navn uden de store dikkedarer.

Så den tanke blev hurtigt droppet.

I stedet legede jeg med ord, prøvede forskellige ting oppe i mit lille hovedet. Det skulle gerne være noget med strik, noget nordisk og så skulle det også være på engelsk. Der blev prøvet mange forskellige kombinationer og jeg nåede faktisk også at købe flere domæner inden jeg var helt sikker og for alvor tog beslutningen om at omdøbe mit lille univers til “A nordic knitting tale”.

Processen kommer til at ske over længere tid. Idag er domænet flyttet og min Instagram konto har ændret navn. Min lille strikkeopskrift shop kommer også til at ændre navn, men ting tager tid, når man lige har et arbejde, to børn og en mand at tage sig af. Bla mangler jeg en del arbejde med det visuelle udtryk, så i vil måske opleve at bloggen ændrer udtryk ny og næ.

I kommer ikke til at mærke det store. Domænet Olinesmor fortsætter med at eksistere lidt endnu, så klikker i ind på Olinesmor bliver i automatisk sendt videre. Følger i mig på bloglovin og på Facebook, så fortsætter alt også som det hidtil har gjort.

Indholdet her på domænet kommer også til at fortsætte i samme spor som det har gjort det sidste lille årstid. Nemlig med masser af strik, syning, lidt bolig inspiration, måske lidt mode til mor og barn og måske endda også en lille madopskrift eller måske noget helt andet. Jeg kommer stadig til at blive lidt personlig af og til. Og måske bliver mine børn også nævnt herinde, og de kommer sikkert også til at optræde som mine små modeller (jeg lover de bliver godt betalt med LOL surprise dukker og Kinder æg).  De er trods alt en stor del af mit liv, men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at holde deres private liv ude her fra.

Jeg håber i fortsætter med at følge med her på bloggen og mine andre sociale medier, og jeg glæder mig til at udfolde mig kreativt og fortsætte med at inspirere jer til at gøre det samme.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

2 kommentarer

  • Susanne

    Er helt nørde-begejstret over at være første follower via Bloglovin’😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Symønstre fra Etsy