Ebba og hendes flæsekjole

Symønstre fra Etsy

etsyetsy2Kender du Etsy? Hvis ikke så er det virkelig en kæmpe stor fejl. Det er sådan en slags Ebay bare for sådan nogle kreative tosser som mig. Her er alt imellem himmel og jord. Lige fra stoffer, knapper, gamle ting og sager og så masser af symønstre.

Etsy kan ligesom Ebay godt være lidt af en jungle. Man skal lige vide hvad man skal søge på, og så ellers væbne sig med en del tålmodighed.

En af de ting som jeg har købt rigtig meget på Etsy er symønstre til børn. Der er rigtig mange at vælge imellem. Nogle pænere end andre, men  fælles for dem at mange sælges som PDF filer. Dvs at dit mønstrer kort tid efter dit køb er gennemført er lige til at downloade, og så afhængig af hvor detaljeret det er, er det bare med at gå i gang med at klippe og klistre det sammen.

Jeg har efterhånden afprøvet en del mønstre fra Etsy her på bloggen, og har forsøgt at samle dem oppe i menulinjen, hvor jeg linker til alle dem jeg har prøvet igennem tidernes løb. Der er faktisk en hel del, og nogle af dem er faktisk også rigtig fine, og meget anvendelige. Hop forbi og find din favorit.

Et af mine favoritter fortiden er fx det her mønster, som jeg bla allerede har syet to forskellige kjoler ud af, som du kan se lige her og herog jeg tænker faktisk at jeg snart skal have syet en mere til Ebba. Måske i noget stof a la det her.

Hvis du har et favorit Etsy mønster så læg endelig en kommentar her til indlægget, så kan vi måske hjælpe hinanden til at finde rundt i den store kæmpe Etsy jungle.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

1 kommentar

  • Liv

    Kan du evt linke til de bloomers på billedet, samt den body på billedet øverst i højre hjørne? 🙏🏼

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebba og hendes flæsekjole