Opdatering af Ebbas vinter garderobe

Ebba og hendes flæsekjole

3a3654c8-fe33-489d-bbd6-485620612b26

Det er da godt nok blevet temmelig koldt de sidste par dage. Jeg har taget mig selv i at gå rundt med uldsokker, uldbukser og en tyk varm cardigan, og så føler jeg alligevel at jeg sådan går og småfryser lidt.

Det gode ved det kolde vejr, er at det var en perfekt anledning for Ebba at tage hendes flæsekjole i brug. Den er nemlig dejlig tyk og strikket i 100 % uld, så den kommer man ikke sådan lige til at fryse i.

Heldigvis tog den lille dame godt i mod den. Hun er efterhånden også kommet i den alder, hvor hun i den grad har en mening om hvilket tøj hun vil have på, men heldigvis kom flæsekjolen igennem det meget lille nåleøjet, og hun har faktisk allerede haft den på flere dage i den her uge.

Den er simpelthen så fin til hende. Lidt til den store side, men det passer meget godt med at vi trods alt nærmer os slutningen på vinteren, og så må den jo meget gerne også kunne passe hende til næste år. Og det tror jeg bestemt også hun kommer til at kunne. Heldigvis.

Hvis du kunne strikke dig at strikke en magen til, så kan du købe den lige her. Opskriften går helt op til 7 år, og kommer med to foreslag til garn. En sommer og en vintervenlig version. Så ingen undskyldning for ikke at slå op til en flæsekjole lige nu.

Og så husk ellers at hele flæseserien både fåes i en bluse til de små og store piger, en dragt til de lidt mindre piger og så sidst men ikke mindst også en helt fantastisk bluse til mor. Så ingen grund til at gå ned på flæser sådan lige.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering af Ebbas vinter garderobe