Teststrik af Mors popcorn bomber

Vintersættet og to tilhørende gratis strikkeopskrifter

dsc_3481Sko fra New balance //taske fra Saint Laurent  // jakke fra Asos (find lignende her)

Der er en ting der er helt sikkert i mit liv. Jeg er blevet for gammel til at fryse. Jeg husker stadig med gru dengang jeg heller frøs som bare fanden bare for at se smækker lækker ud i lille kort jakke og et par små tynde skindstøvler.

Heldigvis har jeg fundet ud at at man ikke behøves ligne en bums bare fordi man ikke gider fryse. Kodeordet er ganske strik, strik og atter strik. Og har du det ligesom mig som koger i akryl og andre mærkelig kunststoffer, så er der kun en vej frem og det er frem med ulden.

Hvis du er velsignet med evnen til at strikke, eller bare kender en som behersker den ædle kunst, så er der ingen undskyldning for at fryse eller ligne noget der er løgn. Frem med strikkepindene og tryl lækre strikkesager frem på pindene.

Her i huset er både Mors basis bluse og Ganni look a like huen kæmpe store favoritter. Mors basis bluse er en simpel strikket bluse, som man nemt kan smide på inden under jakken, og “Ganni huen” er varm og vamset, og ganske enkelt også verdens fineste hue.

dsc_3482

Det bedste af det hele er at opskrifterne faktisk er ganske gratis, og kan findes her på bloggen lige her, hvis du er til en hue opskrift og lige her hvis du er ude efter at strikke en bluse.

Huen ville jeg fx strikke op i to tråde alpaka fra Dropsog en tråd kid silk, og til Mors basis bluse ville jeg måske vælge uld fra Dale Garn.

Så er det bare med at komme i gang med at producere dit eget vintersæt. Sæt i gang.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teststrik af Mors popcorn bomber