Laura Ingalls kjolen i brug

Teststrik af Mors popcorn bomber

dsc_3425-2Så er teststrikken af Mors popcorn bomber endelig gået i gang. Den har været lidt forsinket fordi jeg har gået og ventet på det mest fantastisk garn fra Filcolana.

Jeg har valgt at Mors popcorn bomber skal strikkes op i deres Peruvian Highland uld og deres Tilia mohair. Jeg har valgt Filcolanas garner denne gang fordi jeg kan stå inde for kvaliteten og ikke mindst fordi deres garner alle findes i de mest fantastiske farve skalaer. Sad med deres farvekort her den anden dag og jeg var mildesttalt fuldstændig blæst bag over.

Min teststrikkere har denne gang også virkelig valgt nogle meget fine farvekombinationer, og jeg glæder mig meget til at se hvad de får tryllet frem. Er du på Instagram, så kan du følge deres fremskridt under #morspopcornbomber.

dsc_3430-1Sådan senneps farve går man aldrig fejl af

Jeg må også indrømme at jeg havde meget svært ved at pakke garnet sammen til dem. Havde ganske lyst til at beholde det hele selv og sætte turbo på strikkepindene. Desværre går det nok ikke. For uden garn. Ingen opskrift på Mors popcorn bomber.

dsc_3427-1Blå og grå. To klassikere som aldrig af mode

I er mange som glæder sig til opskriften, og nogle har endda allerede købt garn. Og til jer kan jeg kun sige at vi alle arbejder så hurtigt som vi kan, men da jeg har en 37 timers arbejdsuge for tiden, og da mine teststrikkere arbejder helt uden løn (fraset garnet), så tager det altså bare lidt tid, men hvis alt går vel, har jeg opskriften klar til salg om 3 ugers tid.

dsc_3443-1Hende her strikker en i den smukkeste mint grønne farve

Så hæng i og brug ventetiden på at finde den helt rigtige kombi af Peruvian Highland uld og Tilia.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laura Ingalls kjolen i brug