Leopard kjole a la Ganni

Laura Ingalls kjolen i brug

dsc_3390-1

Kan i huske Laura Ingalls kjolen som jeg viste frem for noget tid siden? Den har ligget  lidt i skammekrogen siden, og har ventet på, at jeg fandt ud af om den var perfekt som den var, eller om den skulle laves lidt om.

Her den anden dag var jeg så endelig kommet til en konklusion, og hev den frem fra skabet og gik i gang. Jeg startede med at lægge den op. Jeg har efterhånden indset, at selvom jeg elsker længere kjoler, så kan jeg bare ikke helt vende mig til det, og i bund og grund synes jeg faktisk heller ikke det klæder mig. Og jeg er altså blevet for gammel til at hoppe med på modeluner bare fordi det er moderne.  Nu går den til lidt over knæene, og det er en længde som jeg synes klæder mig godt. Den er ikke så kort, at jeg ikke kan bukke mig ned uden at vise røv, og den er heller ikke så lang at den gør mig alt for lavbenet. Jeg har lagt den op på en måde, så hvis jeg beslutter mig for at lave den lidt længere, så er der stof til det.

dsc_3418-1

Helt perfekt Laura Ingalls kjole

Jeg har også pillet flæsen af og gjort den mindre “flæset”. Den larmede ganske enkelt for meget, og lignende noget der allermest passede til en kjole der var et kostumebal værdigt.Nu er den lidt mere diskret og hverdagsagtig og  ikke mindst meget mere mig. Selvom jeg elsker flæser, så er der åbenbart alligevel en grænse for hvor meget flæse jeg synes jeg kan bære.

Hvis du vil læse lidt mere om kjolen, og om hvilket mønster jeg har brugt, så kan du gøre det lige her, og så glæder jeg mig til at foråret kommer, så det bliver lidt mere passende at lufte bare blege arme.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leopard kjole a la Ganni