Garn anbefaling // Fair wool

3 kreative projekter

47a2b7e7-9378-4040-954e-1ada8442134b

Selvom meget af min tid i disse dage går med at arbejde, så har jeg ikke helt droppet det kreative. Faktisk går jeg og arbejder på hele tre små projekter for tiden, og dem vil jeg da lige dele med jer. Måske det kan inspirere jer til også at komme i gang med nogle kreative projekter.

Et af de projekter som næsten er ved vejs ende er Mors popcorn bomber. Den bliver sendt til teststrik i denne uge. Går bare og venter på det lækreste garn fra Filcolana. Jeg har valgt at den skal strikkes op i en tråd Peruvian Highland uld og og en tråd Tilia. Glæder mig meget til at teste denne kombi og se de smukke Popcorn bombere som snart hopper frem på mine teststrikkers pinde.

I er rigtig mange som venter på den opskrift. Nogle af jer har ligefrem allerede købt garn. Jeg lover at den kommer så hurtigst som overhovedet muligt.

c810e442-2009-44ce-95cb-d229443d640d

Når jeg ikke arbejder på Mors popcorn bomber, så strikker jeg på en Min datters flæsekjole til Ebba. Jeg har valgt at strikke den op i Smart garn fra Sandnes. Det har været lidt af en udfordring da strikkefastheden overhovedet ikke passer, men jeg tror faktisk at den ender med at passe meget godt. Har denne gang valgt at strikke ærmerne færdige før resten af kroppen. Af bitter erfaring så ved jeg at de ærmer bare trækker tænder ud, så i stedet for at strikke dem til sidst, hvor man bare gerne vil være færdig, så har jeg prøvet at skulle af med skørtet i stedet for. Så nu er der dømt tv strik for alle pengene. Glæder mig til at være færdig. Den bliver simpelthen så fin.

2d7923d1-c921-4605-9e30-c5ad72e0169e

Et andet lille projekt som jeg arbejder på, og som jeg faktisk næsten snart er færdig med, er en kjole kraftigt inspireret af denne her fra Ganni. Den har jeg drømt om længe, men når man skal have 2500 kr op ad lommen, så tænker man sig altså lige om en ekstra gang, og da jeg så fandt noget lækkert leopard viscose hos Stof og Stil, ja så tog jeg beslutningen om at sy en selv. Jeg lover at vise den frem når den er helt færdigt, og glæd jer den bliver så god. Faktisk vil jeg vove den påstand at den bliver bedre end originalen.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garn anbefaling // Fair wool