Garn anbefaling // Sandnes garn

Set på nettet // mor # 3

skaermbillede-2018-01-16-kl-13-22-27

1. Strik fra Nuenotes // 2. Kimono fra Ganni // 3.Sweatshirt fra Ganni // 4. Sneakers fra Nike // 5. Taske fra And Other Stories // 6. Nederdel fra Esprit

Så er det tid til endnu engang “Set på nettet“, og denne gang har jeg fundet fine ting til mor. En af de ting jeg vil blive bedre til i 2018 det er at forkæle mig selv. Jeg fortjener det ganske enkelt. Det betyder ikke nødvendigvis materielle ting (selvom de nu også er rare), men i høj grad også de små ting, som at give sig tid til at læse en bog, løbe en tur eller bare en lækker ansigtsmaske.

Nogle af de materielle ting som jeg går og drømmer rigtig meget om lige nu er de lilla striktrøje fra NuenotesDen har jeg simpelthen kigget på i evigheder, den lilla farve er bare lige i skabet.  Jeg havde egentlig håbet på at den kom på udsalg her i januar, men indtil videre ser den drøm ikke til at gå i opfyldelse. Øv. Men så må jeg jo bare give fuld pris, og det er egentlig også okay.

Kimono kjolen fra Ganni har jeg drømt om siden engang i efteråret, hvor jeg så den på Instagram, og siden da har jeg gået og prøvet om jeg ikke kunne finde en lejlighed, hvor jeg kunne iklæde mig sådan en smuk sag. Desværre vælter det ikke ligefrem ud af skabet med de store anledninger. Det er jo ikke sådan lige en man iføre sig en almindelig lørdag, der fortrinsvis består af masser af kold kaffe, havregrødslavning og konfliktmægling mellem en næsten 3 årige hidsigprop og en 6 årig med store ejerfornemmelser over alt der bare så en lille smule Oline på.  Så med mindre den en dag kommer på udsalg, så lader jeg sgu nok fornuften råde og lader den hænge på den virtuelle bøjle.

Tilgengæld er både Sweatshirten fra Ganni og Nike skoene helt perfekte til lige netop den slags lørdage, så det kunne godt være at de hoppede i indkøbskurven meget snart. Mangler desuden også snart et par nye sneakers. Selvom pigernes far nok er af den overbevisning at jeg har RIGELIGT (suk der er SÅ meget som mænd ikke forstår).

Tasken fra And Other Stories og nederdelen fra Esprit ville simpelthen være så fine sammen, og så mangler jeg faktisk også en hverdagstaske efter min Proenza Schouler PS1 efterhånden er afgået ved døden, og da jeg nok er nået til et punkt i mit liv, hvor det at kalde en PS1 taske for sin hverdagstaske nok er sådan for alvor helt forbi.

Det er egentlig lidt sjovt at man er begyndt at se fine ting fra Esprit. Jeg husker det allermest fra min spæde ungdom dengang i midten af 90erne, hvor Esprit butikken var det hotteste af det hotteste her i Odense. Det var den allerførste butik mig og mine gymnasieveninder besøgte når turen gik til Odense, og jeg husker med gru tilbage på alle de gyseligheder jeg købte i den butik. Men nu er Esprit åbenbart tilbage i ny og lidt mere 2018 agtig version.

Håber i fandt lidt inspiration i denne uges Set på nettet. Glæd jeg til næste uge, hvor det står i børnenes tegn. Det er jo ikke snart børnepenge tid for ingenting.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garn anbefaling // Sandnes garn