Man kan ikke få det hele

Verden smukkeste stof

50c92222-8d98-4bdd-a565-f9cab0b9c2e3Kender i det at det nogle gange godt kan være svært at finde lækre metervarer. Jeg har i al fald haft mine problemer, og har dæleme siddet og syet i meget elendigt stof gennem tiderne. Heldigvis er den tid slut, og jeg giver hellere lidt ekstra for mine metervarer. Det er simpelthen verdens dummeste sted at spare. Tænk at havde brugt mange mange timer foran symaskinen for kun at smide det hele ud efter et par vaske, fordi stoffet enten mister farve, krymper helt urimeligt meget eller trækker skævt.

Jeg har samlet alle mine yndlingsstof pushere i indlægget lige her, og nu er der faktisk kommet en mere til, som jeg er pænt meget pjattet med.

Stedet hedder Pretty Mercerie og er et sandt mekka for stof elskere som mig. Eneste minus er at Pretty Mercerie ligger i Frankrig og portoen ligger mellem 19-23 euro. Så man skal lige tænke sig om inden man bestiller, og lægge en stor ordre ad gangen eller måske gå sammen om at bestille.

Pretty Mercerie er et sandt mekka for stof elskere. Jeg tror aldrig jeg har set så meget lækkert stof samlet, og da jeg lade en lille (stor) ordre for nogle uger siden havde jeg seriøst meget svært ved at begrænse mig.

Jeg er især vild med deres viscose udvalg. Jeg elsker viscose, som jeg modsat polyester sagtens kan holde ud at gå med på trods af at det også er et kunststof. Desuden er det for det meste nemt at sy i, det kan vaskes uden problemer og krøller ikke så nemt som bomuld godt kan gøre. Det er noget som tit mangler i de danske metervarebutikker. Især synes jeg det er svært at finde ensfarvet viscose, og her har Pretty Mercerie  altså også et fantastisk udvalg. Prøv fx at se her hvad jeg har fundet. Er de ikke smukke? Glæder mig vanvittigt meget til at forvandle dem til lækre sager hurtigst muligt. Regner med at den røde skal blive til en nederdel. Den midterst skal forvandles til kjoler til pigerne, hvor jeg regner med at bruge det her mønster, og den nederst skal blive til en kjole til mig. Regner med at bruge samme mønster, som jeg har brugt til den her.

2ad34654-ae2d-46d3-b445-ff33b3532d10

Så nu er Pretty Mercerie røget ind på min favorit stofbutik liste. Hvis i har flere end dem som jeg har skrevet om i indlægget her, så sig endelig til. Det skal være butikker med kvalitetsstoffer, og gerne noget som ikke alle andre har. Så hold jeg endelig ikke tilbage, hvis du går og gemmer på en lille stofbutik hemmelighed.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

751a9833-fb33-45c3-9146-06905576764b

 

2 kommentarer

 • Charlotte Kjær

  Hej. Jeg blev fristet da du fortalte om viskose stof og googlede Pretty Mercerie. Måske du kunne lægge et link ind? Jeg blev lidt usikker på om det er det rigtige sted jeg kigger. Siden er selvfølgelig på fransk men der er ingen mulighed for at vælge engelsk og priserne står i dollars ?? Hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • A nordic knitting tale

   Der er link flere steder i indlægget :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan ikke få det hele