Hvad pindene gemte

Man kan ikke få det hele

fb953e23-0da3-4a26-bdee-b3481825910d

Første uge med et vaskeægte 8-16 job er overstået, og den tilhørende weekend næsten også, og det er tid til at gøre en smule status på det der 8-16 liv. Er det helt af helvede til eller en dans på roser?

Jeg har egentlig altid forsvoret at et 8-16 job ikke var mig overhovedet. Tænk at møde ind på arbejde mandag morgen med den forfærdelige tanke at man først havde fri fredag kl 16. Nej fy da de var bestemt ikke mig. Kunne nærmest få det dårligt bare ved at tænke på det.

I dag er jeg af en ganske anden mening. 8-16 job. Yes jeg er fan. Jeg har haft det dejligste uge. Spændende dage på jobbet og med masser af overskud når jeg havde fri.

Jeg tror faktisk jeg har været meget mere træt end jeg var klar over. Både fysisk og psykisk. At arbejde på en akutmodtagelse er ikke kun psykisk hårdt som mange sikkert går og tror, men også vanvittigt fysisk hårdt. Faktisk tror jeg at arbejdet er er henholdsvis 10 % psykisk og 90 % fysisk hårdt.

Det er hårdt at gå mellem 5 og 10 km på 8 timer. Det er drøn hårdt at stå op på en traumestue i flere timer. Nogle af dem endda i ført et tungt blyforklæde. Det er også hårdt at arbejde fra du kommer til du går, og så alligevel ikke helt nå det du skal.

Og så tror jeg også, at selvom jeg faktisk har fungeret ok med at arbejde om natten, så har jeg altså kun kørt på halv kraft. Det kan jeg godt mærke nu.

Og det har altså gjort at på trods af at jeg kun har arbejdet 26 timer om ugen, så er der altså tidspunkter, hvor det har føltes som mange mange flere for min krop.

Det er selvfølgelig ikke kun lutter gammen at arbejde 8-16. Nogle ting bliver vi nu nødt til at få styr på i weekenderne, hvor vi før har kunne gøre det i hverdagen, når børnene var i skole.

Fx var vi, og sådan ca 50 % af befolkningen på fyn og ca en 1/10 del af alle sønderjyder i Ikea i lørdags. Holy moses jeg anede slet ikke der kunne være så mange mennesker i Ikea på en gang. Seriøst der var kø i for at komme ud fra parkeringen igen.  Der var et lille øjeblik, hvor vi ligefrem ønskede os en lille bestemt hjemmeværnsmand til at dirigere trafikken.

Men vi overlevede alle sammen, og bare lige for at udfordre vores nye tilværelse som 8-16 mennesker bare en lille smule mere, så sluttede vi lige lørdag eftermiddag af med en tur på Mcdonalds sammen med halvdelen af de mennesker som lige havde været i Ikea. Seriøst hvor mange skrig unger kan der være samlet på et sted. Jeg blev lige endnu engang bekræftet i at nok kan jeg lide mine egne børn, men jeg elsker stadig ikke andre folks børn.

Nu truer en ny uge, og jeg glæder mig sindssygt meget til at komme i gang, og den der mandag morgen kan bare komme så meget an.

Ebbas nederdel med seler finder du diy på lige her. Hendes strømpebukser er fra Pierrot la lune og er faktisk på tilbud lige nu til bare 90 kr. Overvejer at bestille en ordentlig røvfuld for de strømpebukser er bare så lækre. Hendes body er fra Wheat og du finder den lige her.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

 

 

3 kommentarer

  • Louise

    Hvad str har søde Ebba sine strømpebukser i og hvad bruger hun normalt? Min datter bruger 98/104, men er “kun” 2 år og fire måneder og er i ttvivl om jeg skal tage 2-4 år eller nr større? Måske 2-4 år bliver for småt, men på den anden side virker 4-6 også lidt voldsomt når hun kun er 2;)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad pindene gemte