Bidt af dukketøj

Hvad pindene gemte

5dbce4f0-fb6b-43c1-8c3f-7008182bb779De sidste stykke tid har jeg arbejdet på noget som jeg ikke har vist så meget frem, men nu er den endelig færdig, eller sådan næsten da, for mangler lige at finde de helt perfekte knapper.  Men i skal da ikke holdes hen i spænding mere, så må jeg præsentere jer for Mors popcorn bomber. Er den ikke bare skøn?

Jeg tror allerede jeg startede på den helt tilbage i starten af november, men så kom der lige hele situationen på mit arbejde i vejen, hvor jeg bla fuldstændig mistede min strikkelyst, så den har været ret så længe undervejs.

Det er ellers ikke forbi den som sådan tager lang tid at strikke, den strikkes nemlig på en pind 5, så det er bare mig der har været en doven hund. Der er altså noget lækkert over at strikke med dejligt tykt garn.

Jeg har valgt at kalde den Mors popcorn bomber, fordi ja det er en opskrift til mor,  der er popcorn på og så forbi den har form som de der bomber jakker som er meget moderne fortiden.

Jeg sender opskriften i teststrik engang i næste uge, og så er den vel klar engang i midten af februar til udgivelse. Glæder mig til at høre hvad i synes om den.

Og så lige inden jeg smutter: Har i forresten nogle bud på hvor jeg finder nogle sådan lidt store knapper uden så mange dikkedarer, måske endda i samme farve som cardiganen?

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

47c9aa44-b9cd-42a3-b3bd-6a440777d883

 

14 kommentarer

 • Mia

  Den er virkelig fed 👍🏼😄 Kan man strikke den i Alpaca?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Det kan man sagtens. Bare man rammer strikkefastheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irene

  Den er SÅ fin, den trøje. Den ser lidt kort ud i forhold til min lange overkrop, vil det være et problem at forlænge den?
  Kan heller ikke stå for dit tapet. Må jeg spørge, hvor det er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Den strikkes oppe fra og ned, så det er ingen problem. Man strikker den lige så kort eller lang som man ønsker. Tapetet er fra Rice.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Øj, jeg har en lignende popcorncardigan stående på min to knit list i samme farve til min pige. Jeg glæder mig, til din opskrift kommer, for jeg vil også have en☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hildi

  Den ser fantastisk ud – helt perfekt med en bomber, pasformen ser ret flot ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den sød. Dejligt du fik strikkelysten tilbage 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Den er simpelthen så smuk!! 😍🍿 Jeg synes, det er så vildt, at du bare kan trylle sådan noget frem!

  Nå men knapper: Har du tjekket denne side? De har så mange fine og forskellige lyserøde knapper: https://www.stofkiosken.dk/rosa-knapper.html?PageNumber=0&PageSize=96

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vil du ikke skrive sværhedsgrad på? Den er SÅ fin, men jeg er ikke så dygtig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Den er absolut ikke svær, men man skal lige have styr på raglan udtagningerne og så popcornene.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bidt af dukketøj