Set på nettet // bolig # 3

Planer og ønsker for 2018

bdffb6fc-6e18-4c0b-a9af-22f58ea36874Så er vi startet på den sidste dag i 2017, og i morgen er det tid til at starte endnu et nyt år, og dermed også tid til at lægge planer for det nye år.

I 2018 vil jeg

 • Starte med at strikke min popcorn bomber færdig. Og så se at få skrevet den opskrift ned. Den trænger altså bare til at blive færdig. Nu gider jeg ikke se på den mere. Og så tror jeg forøvrigt også at det færdige resultat bliver så godt.
 • I det hele taget vil jeg strikke mere til mig selv. Egostrik er bare noget af det mest fantastisk der findes. Mere af den slags TAK.
 • Tage en slapper med strikkeopskrifterne. Jeg har lavet alt for mange i 2017. I 2018 vil jeg sætte tempoet rigtig meget ned. Måske for at stoppe helt en dag. Hvem ved.
 • Strikke andre folks strikkeopskrifter. Især er jeg vild med hende her. Specielt den her kjole. Den er simpelthen så enkelt og fin. Elsker at overdelen er vendt med vrangmaskerne udad. I en strikkeverden hvor der er LANGT imellem de innovative og nyskabende opskrifter, så synes jeg virkelig hun formår at  stikker ud med nogle af sine opskrifter.
 • Nyde mine børn mere. De bliver alt for hurtigt store. Tænk at jeg har to børn på henholdsvis 6 og næsten 3 år. Det er altså for vildt.
 • Købe et nyt domæne til min blog. Jeg er efterhånden så meget mere end bare Olines mor, og det skal altså fejres med et nyt blog navn. Har allerede en ide til navn, men det holder jeg helt for mig selv indtil videre.

Og så håber jeg

 • At Ebba bare slapper en lille smule af. Den pige er jo et seriøst energi bundt, og så kombineret med ekstrem hidsighed og stædighed, ja så er det bare en sprængfarlig cocktail, som nogle gange driver hendes mor fuldstændig til vanvid. Kan nogle gange godt grine lidt af at da Oline var på Ebbas alder der havde hun både været udsat for en 24 timers flyvetur til Vietnam og kulturel ferie i Toscana. Lad os bare sige at det var aldrig sket med Ebba. ALDRIG ALDRIG ALDRIG.
 • At jeg får tid til at pleje mig selv lidt mere. Løbe en tur måske. Få gode hudpleje rutiner. Tænk engang kunne jeg ikke gå i seng uden at rense og pleje hele krydderen. Nu hopper jeg gerne i seng flere nætter i træk med fuld krigsmaling. Mascara bliver bare lagt oven på den gamle.  Må hellere starte med at købe en skin tonic. Sådan en har jeg ikke ejet i flere år nu. Nogle gode forslag til lækre hudplejeserier med lækkerhedsfaktor uden alt for meget kemi?
 • At vi finder en bedre balance mellem familie og arbejdsliv. Forhåbentlig er mit nye job starten på at lige netop det ønske går i opfyldelse.
 • At bloggen vokser sig stor og stærk, og at den fortsætter den gode udvikling den er inde i.

Og så vil jeg ellers ønske jer et god nytårsaften. Og vi ses i det nye år.

Husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

6319390e-e427-44d3-ad31-3b9a3ed7ee26

6 kommentarer

 • Det lyder som nogle dejlige mål for 2018 :Jeg hepper på dig fra sidelinjen.
  Held og lykke 🙂

  Mvh. Michelle-Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig godt nytår.
  Det lyder spændene med nyt navn til bloggen. Jeg er ret ny læser her på bloggen, men glæder mig til at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Jamen velkommen til og glad for at du følger med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Du skal se på dine blogkollegaers side Pudderdåserne. Det er nok det bedste på markedet i øjeblikket.!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Husplejeprodukterne fra Tromborg er virkelig lækre!!! 😍😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Fabrin Olsen

  Godt nytår…. Du spørger til hudpleje
  😊 Jeg er meget glad for Trines wardrobe, der forhandles i Matas. Det er Dansk uden parabenef m.v synes det er super lækkert……. Er meget glad for deres ansigts mist
  😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Set på nettet // bolig # 3