4 fine gratis opskrifter

Set på nettet // bolig # 3

home4

  1. Velour puder fra Ellos 2. Borde fra Muuto 3. Håndsæbe fra Compagnie de Provence 4. Toilet børste fra Bloomingville 5. Kurve fra Muubs 6. Sengetøj fra Midnatt 

Så er det tid til endnu omgang set på nettet, og denne gang har jeg kastet mig over boligtingene. Nu skriver vi snart 2018, og det bliver et år, hvor jeg har mange planer for vores hus.

En af de første ting jeg vil kaste mig over er en lille make over af vores ene badeværelse. Vores badeværelser er forholdsvis nye, men desværre overhovedet ikke min smag. Havde jeg uanede mængder af penge rev jeg hele lortet ned, og startede forfra. Men det er desværre ikke en mulighed, så jeg nøjes med en lille makeover af det ene, og så må vi se hvad jeg finder på med det andet.

Det byder bla på en ny vask, ny opbevaring, nyt brusearmatur og en masse nyt tilbehør. Bla drømmer jeg lidt om denne toilet børste fra BloomingvilleHavde nogen fortalt mig for 10 år siden at jeg ville sidde og drømme om messing toilet børster, så havde jeg nok rystet ret så meget på hovedet af dem.

Jeg kunne også godt tænke mig at integrere kurvene fra Muubs i min retning. Måske til en stor grøn plante eller bare til en omgang nips.

Men det er ikke kun på badeværelsesfronten at jeg har planer. Noget som jeg også længe har drømt om er nye sofaborde. De små runde borde fra Muuto simpelthen perfekt ind i min plan for stuen, hvor jeg bla har store planer om for alvor at sige farvel til teak æraen, og smide min teakskænk på porten og erstatte den af noget mere moderne, fx sådan noget som det her eller måske sådan en fætter her.

Noget som jeg til gengæld ikke er træt af, så er det velour puder. Især når de er så fine som dem her fra Ellosog når de så kombineres med en pris på sølle 149 kr pr styk, så har jeg altså meget svært ved at styre mig selv.

Jeg lover at jeg løbende vil vise vores små ændringer frem her på bloggen og på instagram. Det er faktisk noget i løbende efterspørger rigtig meget. Det er billeder af min indretning og vores hus generelt, og det er derfor noget som der vil komme mere af her i 2018. Så glæd jer.

Og husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 fine gratis opskrifter