Mors basisbluse i brug

4 fine gratis opskrifter

bebfd81b-4b4d-4069-bb94-f9f0b2826275Fornyligt udgav jeg opskriften på mors basis bluse, og det var dermed den 3. i rækken af gratis opskrifter som nu ligger frit tilgængelige her på bloggen.

Det er en række af basis opskrifter, de er ikke nyskabende, og kan med stor sandsynligvis allerede findes der ude på det store net. Nogle gratis og andre tager folk penge for. Det er sådan nogle opskrifter som man altid har strikket siden vrang og ret masken blev opfundet.

48cb9763-b2d7-47cb-bfb9-6522910a4bcc

Den allerførste gratis opskrift jeg lavede var faktisk opskriften på “Verdens nemmeste hue“, og det er den opskrift som senere hen dannede grundlag for min “Ganni hue“. Forskellen på de to opskrifter er at i opskriften “Verdens nemmeste hue” er der vejledningen til alle slags strikkefastheder, hvorimod opskriften på “Ganni huen” er målrettet en slags strikkefasthed.

0879f6dc-585d-4389-945d-ed7ca87de6d4

Nummer nr 2 var “den retstrikkede turban. Den blev lavet efter en tur på Pinterest for at lede efter inspiration til netop pandebånd. Jeg synes ikke rigtig jeg fandt hvad jeg ledte efter, og så var der jo kun en ting at gøre og det var jo at lave det selv. Den retstrikkede turban er inspireret af de pandebånd som er meget populære fortiden, og som jeg allerede har lavet en DIY på lige her.

Opskriften er igen så nem og jeg har bestemt ikke opfundet den dybe tallerken, så igen valgte jeg at lægge opskriften ud til fri afbenyttelse.

af484dda-2149-4646-832c-77fdcab8799e

Den 3. og sidste i rækken blev så “Mors basis bluse. Mors basis bluse er en simpel raglan bluse. En slags grundmodel, som danner udgangspunkt for mange andre strikkeopskrifter. Jeg har så bare tilføjet et par små modifikationer, som gør at blusen bliver lige nøjagtig som jeg gerne vil have en basis strik bluse skal være.

Jeg håber at jeg kan blive ved med at lave nogle små gratis strikkeopskrifter til jer, og jeg har da allerede et par ideer oppe i mit hoved. Så er det bare lige det der med tiden, som nok kommer til at blive knap i den næste stykke tid.

Indtil da kan i muntre jeg med de 4 opskrifter jeg allerede har klar til jer. Find dem lige her:

Verdens nemmeste hue

Ganni hue

Mors basis bluse

Den retstrikkede turban

Og husk endelig at følge min blog, hvis du vil være sikker på at få alle indlæg med. Dette kan gøres på fx Bloglovin, Facebook eller via Bloggers Delight egen følgefunktion lige her. Hvis du har en Instagram profil, så kan du også følge mig lige her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors basisbluse i brug