Verdens fineste pomponhjul

Mors basisbluse i brug

img_2515

I er flere som har spurgt om i ikke måtte se Mors basis bluse i brug, og jo det må i da selvfølgelig.Nogle gang er det bare lidt nemmere at få en fornemmelse af et stykke tøj, når det sidder på en vaskeægte menneske.

Jeg er simpelthen så glad for min version, og jeg går lige nu og pønser på om jeg ikke skulle strikke en til, måske i den her farve. Tror det er lige nøjagtig sådan en basisbluse i den farve at min garderobe bare står og skriger på. Det er forøvrigt også et godt garn, hvis du kan vil have en basis bluse som også kan bruges når det bliver lidt varmere.

Jeg elsker den lidt mere kropsnære facon. den klæder altså bare de fleste. Nogle gange kan man altså bare få nok af det oversized look, som nok ærligt talt egentlig klæder de færreste. Så er det sagt.

Pandebåndet som jeg har på er strikket efter min egen opskrift, som du finder lige her. Sådan et pandebånd er bare perfekt, når man fryser ørerne, men samtidig ikke lige orker at ende med en omgang” fladt hue hår”. Opskriften er lige som opskriften på basisblusen ganske gratis.

Min nederdel har jeg også selv syet. Den finder du DIY på lige her.

Gratis opskriften på basis blusen finder du lige her.

434552e7-a3c1-42a7-88c3-77efbfbb896c

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens fineste pomponhjul