Strikkeopskrift // snefnugblusen

Verdens fineste pomponhjul

969ccd6a-e587-48f3-8454-887a3c87ddfeLige siden jeg forrige onsdags postede det her indlæg, og samtidig med lade jeg et billede af et pomponhjul som jeg havde lavet til Ebbas værelse op på Instagram. Det var i helt vilde med, og jeg har fået mange forespørgsler om det. Lige fra om jeg laver det på bestilling, og om hvordan jeg har lavet det.

At lave ting på bestiling gør jeg desværre det ikke. Og da slet ikke det der pomponhjul, for det kræver sådan ca en milliard (sådan næsten da) små og store pompon’er, og det er ikke sådan noget man lige sætter sig ned og gør.

Så der er faktisk ikke andet for at i selv går i gang, og det er heldigvis ikke så svært. Det sværeste er nok tålmodigheden, for der skal immervæk en del pompon’er til for at dække sådan et hjul.

For at hjælpe jer lidt i gang har jeg lavet sådan en lille mini DIY:

Det skal du bruge:

Flamingo hjul i en valg fri størrelse (jo mindre jo færre pompon’er)

Pompon hjul

Garn i alverdens farver (brug evt hvad du har liggende af rester)

Bomuldsnor

Limpistol incl en del lim (der går meget til)

Noget stof. Gerne velour.

Knappenåle.

Sådan går du

Start med at lave dine pompon’er. Der skal en del til. Jeg tror at der er omkring 50 stk på min flamingo hjul som måler 30 cm. Tilpas farveskalaerne eller gå helt amok, og lav dem i alverdens farver. Lav dem også i mange forskellige størrelser. Hvordan jeg laver mine pompon’er har jeg lavet en lille guide på her.

Tag dit stof og klip det i en lang bane. Vikl det omkring dit hjul. Sæt det fast med knappenåle. Sæt så meget eller så lidt på som du lyster. Jo mere du sætter på, jo færre pompon’er skal du lave.

Du skal nu i gang med lim pistol. Start med at sætte de store pompon’er nederst på hjulet. Sæt dem tæt, så de dækker din flamingo fuldstændig. Begynd at bevæge dig op i mod stofstykket samtidig med du sætter mindre og mindre pompon’er på.

5f6c4155-22d5-456e-9cfe-d26720f2607c

Gentag på den modsatte side. Husk at få din flamingo dækker fuldstændig, og vær generøs med lim pistolen.

Når din flamingo ring er dækket overalt er du færdig, og klar til at hænge dit hjul op på væggen.

0414a327-31d4-4981-8731-21126c658692

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // snefnugblusen