Mod lysere tider

Strikkeopskrift // snefnugblusen

ANNONCE

112d27e0-da92-41d0-bc6d-e4d07a1895bbSå er det igen opskrift tid, og denne gang er det blevet til endnu en egostrikke opskrift nemlig den som jeg har valgt at kalde Snefnugblusen. Det var faktisk en af mine teststrikkere som fik ideen, fordi de fine hulmønster ligner små snefnug.

Jeg har længe ønsket at strikke en bluse med monterede ærmer, og med et fint og simpelt hulmønster. Selvom raglan udtagninger er dejligt nemt at bruge, når man laver strikkeopskrifter, så giver det alligevel nogle designmæssige begrænsninger, og jeg ville gerne have at hulmønstret fremstod fuldstændig rent uden at blive forstyrret af udtagninger.

Derfor kastede jeg mig ud i at lave en opskrift med monterede ærmer for første gang nogensinde. Det var lidt af en udfordring må jeg nok sige. Jeg har slet ikke tal på hvor mange gange jeg er starter forfra på ærmegabet, og der var flere gange hvor jeg var ved at opgive det hele.

Men heldigvis er jeg en temmelig stædig pige, og nu er opskriften endelig klar til salg, og jeg er simpelthen så stolt af resultatet. Bare se hvor fint det meget simple hulmønster træder frem lige her.

aaab8d2b-db67-4cb3-8718-97d7de88e002

Jeg har valgt at få den strikket op i alpaka og merino uld fra Sandnes garn. Det er noget lækkert og holdbart garn, og så kommer det i de fineste farver.

Opskriften kommer i størrelserne x-small, small, medium, large og x large. Pasformen er til den løse side, men en stram rib forneden, og fine ballon agtige ærmer.

Køb opskriften lige her.

cc4a6b45-c31b-44b8-9967-85ddfd19b0c1

 

 

4 kommentarer

 • lene bakervik

  Hei!
  Jeg har kjøpt din oppskrift på denne blusen, og skal legge opp til str small. Synes 126 masker var noe lite, er det riktig at det skal være så få masker på kroppen?
  Vennlig hilsen Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Hej 🙂
  Jeg har lige et spørgsmål jeg lige skal have opklaret, før jeg begiver mig ud i denne flotte trøje.

  Det garn du har opgivet har to meget forskellige løbelængder, ikke? Er garnforbruget så stadig det samme eller hvordan? Vil nødig få købt alt for meget garn (eller alt for lidt) 🙂

  Venlig hilsen Jeanette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Der er så lille forskel i løbelængden at det ikke betyder det store. Der er også altid indregnet lidt ekstra garn i de anbefalede gram, så du kan rolig købe det som står i opskriften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeanette

   Årh for søren. Jeg havde simpelthen set forkert på den ene type af garn! Det beklager jeg!
   Tak for svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mod lysere tider