Mors basis bluse

Endnu en Ganni inspireret hue

ganni hue

Jeg har strikket endnu en af de famøse Ganni inspirerede huer, som jeg jo har lavet en lille gratis opskrift på lige her. Det er lidt sjovt at se hvor mange af den slags opskrifter som efterhånden titter frem. Mange som man ligefrem skal betale penge for. Har så sent som i dag set en til salg for 45 norske kroner. Shit mand så er det vist også betalt.  Folk må jo selvfølgelig helt selv bestemme hvad de bruger deres penge på, og jeg er normalt stor fortaler for at man betaler strikkedesignere for deres arbejde, men lige nøjagtig her, der tænker jeg at det faktisk er helt okay at give det væk gratis. Det er jo ikke ligefrem raketvidenskab at lave en hue opskrift.

Denne gang har jeg valgt at strikke den op i tråd Drops air og en tråd kidsilk også fra Drops. Resultatet er simpelthen blevet så fint, og det er bestemt ikke sidste gang jeg bruger den kombi. Så blødt og så let.

Jeg har brugt denne farve her i air, og denne farve her i mohairen, og det giver altså virkelig en meget fin hue med den fineste melerede effekt. Jeg har brugt næsten 50 g air og godt og vel 20-25 g mohair.

Vær obs på at hvis du vælger den samme kombi så husk den famøse strikkeprøve. Air garnet er nemlig egentlig nok i sig selv, så når du ligger en tråd mohair til kan du hurtigt ende med en alt for stor hue. Jeg gik en pind ned i forhold til hvad min opskrift anbefaler, og det passede perfekt, og giv en fin tæt hue. Men prøv dig lidt frem.

Og så husk at kigge forbi mine 3 andre gratis opskrifter:

Retstrikket turban

Verdens nemmeste hue

Mors basis bluse

 

4 kommentarer

 • Line

  Hej, hvilken en af pindstørrelserne skal man lave strikke prøve på?
  Bh Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Den største af dem eller dem der giver den rettestrikkefasthed. Så det er der ikke noget entydigt svar på. Læs evt om strikkefasthed i det link der er i indlægget.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dijana

  Hej!
  Hvilken str pind har du brugt til at strikke denne hue? Samme som ved den lilla? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Jeg mener jeg har brugt en 5,5. Det giver en lidt tættere strik. Men husk en strikkeprøve inden du får i gang.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors basis bluse