Strikkeopskrift // en flæsedrøm

En meget fin og pink mors yndlingscardigan

db33784f-4d9b-467c-91a4-67f36d5d2282Min veninde. Hende turbostrikkerne har netop færdig gjort hendes 3. version af Mors yndlingscardigan, og denne gang blev det til en meget fin og pink version, og behøves jeg at sige at jeg elsker den.

Den kræver lidt mod at gå med, men har man det, så er en pink version altså næsten et musthave, og selvom den ligner en umulig opgave nogensinde at blive færdig med, så kan jeg trøste jer med at den strikkes på pind 6, og endda rundt med opklip til sidst, så i slipper stort set for de der irriterende vrangmasker.

Den er strikket i babymerino og kidsilk fra Drops, og det fungerer faktisk rigtig fint, og er et godt alternativ, hvis man ikke lige har råd til at investere i den uber lækre kombination af alpaka og silk/mohair fra Sandnes garn.

a75dc77d-e45c-4bfd-b3f7-556dcb806807

Bruger du kombinationen fra Drops får du en let lettere version af Mors yndlingscardigan end hvis du bruger original garnet, som giver et chunky og lidt tungere udtryk.

Jeg har faktisk skrevet et lille indlæg om garn alternativer til Mors yndlingscardigan, hvis du er på udkig efter inspiration til hvilket garn du skal bruge lige her.

Er der nogle af jer der er i gang med Mors yndlingscardigan, og hvilket farve strikket i den i?

5791996a-b68c-494c-9a30-c3e7e6130947

2 kommentarer

 • Katrine

  Jeg har netop strikket cardigan i samme garn kombination, men jeg synes det fælder rigtig meget 🙄 Har du mon nogle gode tricks til det? Eneste fordel er dog at vores nullermændene nu er blå 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olinesmor

   Det er jo mohairen der fælder. Ved nogle putter det i fryseren for at få de løse mohair hår til at knække af, men har aldrig prøvet det selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strikkeopskrift // en flæsedrøm